Ara
Close this search box.

2021 Avrupa E-Ticaret Raporu açıklanıyor!

Avrupa e-ticaret
Avrupa e-ticaret

Ecommerce Europe ve EuroCommerce, 2021 Avrupa E-Ticaret Raporu’nun tanıtımı için web semineri düzenliyor. Rapor, 23 Eylül Perşembe günü yerel saat 11.00’de açıklanacak.

E-ticaret, Covid-19 salgını sırasında benzeri görülmemiş bir büyüme kaydetti. Sektör dayanıklı olduğunu kanıtladı ve kriz hem tüketicilerin hem de işletmelerin dijital dönüşümünü hızlandırdı.

Birçok şirket, fiziksel mağazaların karantina sırasında bile müşterilerine hizmet vermeye devam etmesine olanak tanıyan çok kanallı ticaret çözümleri geliştirdi. Bu gelişmeler, sadece perakendenin değil bir bütün olarak toplumların geleceğini şekillendirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Bu nedenle, gelişen şirketlerin gerçeklerine ve tüketici davranışlarına uyum sağlayabilen, geleceğe yönelik ve kanaldan bağımsız politikalar tasarlamak çok önemli hale geliyor.

2021 Avrupa E-Ticaret Raporu

2021 Avrupa E-Ticaret Raporu lansman webinarında 2020 yılının en önemli e-ticaret trendleri ve gelişmeleri ele alınacak. Webinar konuşmacıları şunlar; Amsterdam Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pazar İçgörüleri Merkezi Baş Araştırma Analisti Sara Lone, Ecommerce Europe Genel Sekreteri Luca Cassetti, EuroCommerce Baş Ekonomisti Jean-Albert Nyssens, IKEA Perakende (INGKA Grubu) AB Halkla İlişkiler Lideri Elise Cachin

Uygulamalı Bilimler Amsterdam Üniversitesi Pazar Bilgileri Merkezi, araştırmaya ilişkin bu yılki raporun önemli bulguları sunacak. Ecommerce Europe, EuroCommerce ve IKEA Retail temsilcileri, bu bulguları daha politik ve ticari bir bakış açısıyla inceleyecek. Sunumların ardından dinleyiciler soru sorabilecek.

Canlı bir tartışma ortamında yapılacak 2021 Avrupa E-Ticaret Raporu lansman webinarına katılmak ve kayıt için tıklayın!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds