Ara
Close this search box.

E-ticarete Babalar Günü dopingi!

e-ticaret
e-ticaret

Özel günlerde online satışlarda yaşanan artış geçtiğimiz Babalar Gününde de etkisini gösterdi. Markaların bu güne özel hazırladıkları kampanyalar satış rakamlarında önemli artışlar yaşanmasına neden oldu. Geçtiğimiz Babalar Gününde ulaşılan satış rakamlarını worldefvakfi.org için değerlendiren Lufian E-Ticaret Direktörü Mustafa Levent Elmas, Babalar Gününün sepet ortalamalarının yüksek ve dönüşüm oranlarının en yoğun olduğu hafta olarak gerçekleştiğini söyledi. Yargıcı E-ticaret Direktörü Berk Özer konu hakkında yaptığı değerlendirmede, Babalar Gününde tüm online satış stoklarının tükendiğini belirtirken, Hatemoğlu E-ticaret Grup Müdürü Alper Tosun ise, bu Babalar Gününde de çok yoğun bir tüketici talebinin ortaya çıktığını ifade etti.

Levent Elmas: Babalar Gününde sepet ortalamaları arttı

Mustafa Levent Elmas, Babalar Günü haftasının önceki haftalardan daha yoğun geçtiğinin altını çizerek, Babalar Gününün sepet ortalamalarının yüksek ve dönüşüm oranlarının en yoğun olduğu hafta olarak gerçekleştiğini ifade etti.

“En iyi ciromuzu Çarşamba günü gerçekleştirdik.” diyen Elmas, şunları kaydetti;  “Müşterilerin, kargonun yetişmeyeceğini düşündükleri için Perşembe ve Cuma günü alışveriş yapmaktan imtina ettiklerini düşünüyorum. Elbette lojistik tarafımız gelen tüm kargoları aynı gün çıktı. Yaşanan tüm yoğunluğa rağmen iyi bir müşteri deneyimini yaşatmaya çalıştık.”

Berk Özer: E-ticarette tüm stoklar satıldı

Berk Özer, marka olarak yıllar sonra ilk kez Babalar Gününe özel koleksiyon yaptıklarını belirterek, “Yargıcı olarak uzun yıllar sonra ilk kez Babalar Gününe özel erkek koleksiyonu yaptık ve e-ticarette tüm stoklar satıldı. Kadın markası olarak ufak bir koleksiyon ile tüm stokları satmamız bence çok başarılı bir iş oldu.” dedi.

Kampanya sürecinin kendileri açısından çok verimli geçtiğini vurgulayan Özer, satış rakamlarında ulaşılan noktanın beklentilerini karşıladığını ifade ederek, “Babalar Günü kampanyamız hem mağazalarda hem de online ticaret tarafında çok güzel geçti.” diye konuştu.

Alper Tosun: Pek çok kategoride önemli satış rakamlarına ulaşıldı

Alper Tosun, Babalar Gününde önemli satış rakamlarına ulaşıldığını söyledi. Markalarına yönelik önemli bir ilgi gördüklerini ifade eden Tosun, “Babalar gününde hediye almak isteyenler bu dönemde de yoğun bir ilgi gösterdiler. Hatemoğlu olarak Babalar Gününe çeşitli kampanyalarla hazırlandık ve karşılığını da gördük.” dedi.  

Bu döneme yönelik gerçekleştirdikleri hazırlıklar hakkında da bilgi veren Tosun, “Sitemizi ziyaret edenleri Babalar Gününe özel bir kampanya sayfası ile karşıladık. 13-19 Haziran tarihleri arasında özellikle Gömlek ve Tshirt kategorilerinde online alışveriş önemli bir artış gösterdi.” sözlerini kaydetti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds