Ara
Close this search box.

Getir, n11’i platformuna entegre etti

getir
getir

Geçtiğimiz haftalarda “Getirİş” ve “GetirAraç” uygulamalarını devreye sokan getir, hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Yakın dönemde gerçekleştirdiği 50 milyon dolarlık yatırım ile n11.com hisselerinin yaklaşık yüzde 33.3’ünün sahibi olan hızlı teslimat platformu, n11’i platformuna entegre etti.

Getir, 50 milyon dolar yatırımla n11.com hisselerinin yaklaşık yüzde 33,3’ünün sahibi olmuştu

Bir süre önce sermaye artırımı yoluyla Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim AŞ’de (n11.com) hissedar olmak üzere Rekabet Kurumu’na başvurarak, 50 milyon dolarlık yatırım ile n11.com’a ortak olan getir, n11’i platformuna entegre etti. Sağlanan entegrasyon ile beraber tüketiciler getir uygulamasından n11’e erişebilecek.

n11.com hisselerinin yaklaşık yüzde 33,3’ünü elinde bulunduran hızlı teslimat platformu, geçtiğimiz haftalarda “Getirİş” ve “GetirAraç” uygulamalarını da devreye sokmuştu.

Getir, son hamleleri ile beraber hizmet ağını genişletmeye devam ediyor

Ocak ayında çıktığı yatırım turunda 768 milyon dolarlık yatırım alan online market uygulaması, 11,8 milyar dolar değerlemeye ulaşarak, hızlı market ürünleri teslimatı sektöründe Avrupa’nın ilk decacorn’u olmuştu. Sonraki süreçte gerçekleştirdiği yatırımlarda da hız kesmeyen platform, son hamleleri ile beraber hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Yakın dönemde hizmetlerini genişletmek adına çeşitli hamleler yapan getir, ilk olarak Getirbitaksi uygulamasını yayına almış, ardından iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirmeyi amaçlayan Getirİş özelliğini aktif etmişti. Geçtiğimiz haftalarda, MOOV’u satın alınarak GetirAraç’ı uygulamasına ekleyen platform, son olarak n11’i platformuna entegre ederek hamlelerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds