WORLDEF Magazine’in 16. sayısı yayımlandı!

WORLDEF Magazine
Worldef magazine

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor.

Ayda bir yayımlanan derginin 16. sayısı worldefvakfi.org’te ve dijital dergi platformlarındaki yerini aldı. WORLDEF Magazine; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un dergi platformlarından ve https://worldefvakfi.org/magazine/ adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

WORLDEF Magazine’in 16. sayısında neler var?

Yeni Nesil Ödeme Teknolojisi: Moka

Moka Genel Müdürü Halim Memiş, yeni nesil ödeme sistemlerinden blockchain’e, Moka ile İş Bankası’nın organik bağından yıkıcı inovasyona kadar birçok konuda tecrübelerini ve öngörülerini WORLDEF Magazine ile paylaştı.

“İyi ki İş Bankası’nı seçmişim.” diyen Halim Memiş, “Tamamen çalışanın ve çalışmanın ödüllendirildiği bir organizasyon olduğuna çok inandığım için İş Bankası tercihinde bulundum. İyi ki bu tercihte bulunmuşum diyorum.” ifadelerini kullandı.

Moka ile yolunun 2021 Mart ayında kesiştiğini belirten Memiş, “Öncesindeki süreci biliyorum, beklentilerin ve hedeflerin neler olduğunu biliyorum. Banka da uygun gördü. Yönetim kurullarının takdiri ile Moka’da genel müdür olarak başladım.” diye konuştu.

Diğer başlıklar

WORLDEF Magazine’nin 16. sayısındaki diğer başlıklar şöyle;

• Rusya-Ukrayna savaşının E-Ticarete ve E-İhracata olası etkileri
  • WORLDEF, 2021’de de E-ticaretin nabzını tuttu!
  • E-Ticaret Liderleri, E-Ticarette Dolandırıcılığı Anlattı
  • Metaverse Pazarlama Stratejilerini Değiştiriyor
  • Amerika’da E-Ticarette Öne Çıkan 8 Sektör
  • Rusya-Ukrayna Krizinde E-Ticaret Lojistiği
  • Sosyal Ticarette Satışları Artıracak 7 Öneri

WORLDEF Magazine’in tüm sayıları için tıklayın!

WORLDEF Magazine’in 16. sayısını ücretsiz indirmek için tıklayın!