Ara
Close this search box.

WORLD ECOM EXPO etkinlikleri son gününde de hız kesmedi!

world ecom expo
world ecom expo

WORLD ECOM EXPO’ da heyecan son gününde de hız kesmedi. E-ticaret ekosisteminin önde gelen kurum ve profesyonellerini buluşturan etkinliğin son gününde katılımcılar; paneller, workshoplar ve keynote sunumlar ile e-ticaret ekosisteminin önemli aktörleri ile bir araya geldi.

Ahmet Kolu kırık: Çok uzun sürelerde gerçekleştirilebilecek görüşmeleri, WORLD ECOM EXPO’da bir günde gerçekleştirdik

world ecom expo
Moka Satış Müdürü Ahmet Kolukırık

WORLD ECOM EXPO’nun son gününde keynote sunum gerçekleştiren Moka Satış Müdürü Ahmet Kolukırık, etkinliğin çok verimli görüşmelere sahne olduğunu ve çok uzun sürelerde gerçekleştirecekleri görüşmeleri, EXPO’da bir günde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Pandemi dönemi ile beraber pazaryerlerinin satışlarında önemli bir artış yaşandığını belirten Kolukırık, “ Pazaryerlerinde satış rakamları arttı ancak firmaların kendi sitelerinde satış yapma arzuları da çok fazla. Yakın dönemde Türkiye’deki yetişkin nüfusun yaklaşık yüzde 70’i e-ticaret kanallarını kullanacak. Biz Moka olarak sektörde önde gelen 5 markadan biriyiz. Büyük hedeflerimiz var; İş Bankası’nın 100. yılında ödeme kuruluşları arasında ilk 3’te yer almayı hedefliyoruz.“ dedi.

Ömer Arıkan: Türkiye’ye 9 yılda, 374 e-ihracatçı kazandırdık

world ecom expo
T-Soft CEO’su Ömer Arıkan

T-Soft CEO’su Ömer Arıkan ise gerçekleştirdiği sunumda, Türkiye’ye döviz girdisi sağlamak istediklerini belirterek, 9 yılda, 374 e-ihracatçıyı ülkeye kazandırdıklarını söyledi. Gelinen noktada, e-ticaret yazılımlarının çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Arıkan, “Dünya artık başka bir yere gidiyor. Bizde yaptığımız çalışmalar ile dünya trendlerini müşterilerimize sunuyoruz.” dedi.

Uygulamaları ile e-ticaret firmalarına çok önemli kolaylıklar sağladıklarını vurgulayan Arıkan, “ Biz e-ticaret ile yaşıyoruz, müşterilerimizi de e-ticaretle yaşatmak istiyoruz. Bir süredir sanal gerçeklik üzerinde çalışmalarımız var. Müşterilerimizi metaverse evrenine hazırlıyoruz. Geleceğin dünyasında en önemli nokta farklılaşma olacak.” ifadelerini kullandı.

Tunç Günbey: E-ticarette teknolojinin etkisini artık daha fazla görüyoruz

world ecom expo
Group DP Kurucu CEO’su Tunç Günbey

Group DP Kurucu CEO’su Tunç Günbey’de WORLD ECOM EXPO’nun son gününde bir sunum gerçekleştirdi. “Ömer Nart ve ekibine bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum.” diyen Günbey, etkinliğin ekosistem paydaşları açısından çok olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.

Günümüzde data ve tasarımın yeterli olmadığını, ikisinin aynı anda yürümesi gerektiğini vurgulayan Günbey, “E-ticarette teknolojinin etkisini artık daha fazla görüyoruz. Artık tasarımı da veriye dayalı gerçekleştirmemiz mümkün. Dijital okuryazarlığı geliştirmek için çalışmalar geliştirmemiz gerekiyor. Günümüzde yapay zeka hayatımızın bir parçası olmuş durumda ve yapay zeka ile satışları nasıl artırırız bunu düşünmek zorundayız.” dedi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds