Ara
Close this search box.

WORLD ECOM EXPO heyecanı devam ediyor!

world ecom expo
world ecom expo

WORLD ECOM EXPO heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. E-ticaret ekosisteminin tüm aktörlerini Antalya’da buluşturan etkinlik, ikinci gününde e-ticaret ekosisteminin önemli aktörlerini pek çok farklı panelde bir araya getirdi.

E-ticaret ekosisteminin paydaşları, düzenlenecek olan panellerde tecrübelerini paylaşıyor

E-ticaret ekosisteminin yerli ve yabancı tüm paydaşlarını Antalya’da bir araya getiren WORLD ECOM EXPO, ikindi gününde dopdolu içeriklerle devam ediyor. Saat 13.45’te ana sahnede, Fellas Food E-Ticaret Müdürü Burak Aykurt moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan “İngiltere’de İş Yapmak” konulu panelde; Güden Hukuk Kurucusu Ali Güden, DIT Kıdemli İç Yatırım Danışmanı Mehmet Başaran, Sadler&Frost Kurucu Ortağı Ayaz Talha ve Shopiverse Satış ve İş Geliştirme Direktörü Hasan Basri Demir deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Genel Müdürü İbrahim Elbaşı moderatörlüğünde saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye Girişimcilik Ekosistemi ve Girişim Yatırımı” konulu panelde ise; Tarvenn Kurucu CEO’su Mustafa Kopuk, True Global Ventures ortaklarından Sertaç Özinal, Payneer Genel Müdürü Ergi Şener ve İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen konu hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Global pazaryerlerinin yöneticileri bir araya gelecek!

Etkinliğin ikinci gününde gerçekleştirilecek olan paneller, saat 15.15’te başlayacak olan ve E-Star Global Genel Müdürü Sadem Pehlivanın moderatörlüğünü yürüteceği “Yeni Nesil Perakende” konulu panelle devam edecek. Panelde; Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez, N11.com Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Altınay ve Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın bir araya gelecek.

Shopiverse CEO’su Orxan İsayev’in moderatörlüğünü üstlendiği “Global Pazaryerleri” konulu panel ise Global pazaryerlerinin yöneticilerini bir araya getirecek. Saat 16.00’da başlayacak olan panelde şu isimler yer alacak; Trendyol Uluslararası Ortak İşletme Başkanı Burcu Yaşar, Fruugo Gelir İdaresi Başkanı Håkan Thyr, Noon Stratejik Projeler Başkan Yardımcısı Fatih Baykal ve Jumia Baş Ticari Görevlisi Dario La Torre.

WORLD ECOM EXPO’da Okan Bayülgen heyecanı

Hem iş hem tatil hem eğlence konsepti ile düzenlenen Türkiye’nin en büyük e-ticaret etkinliğinin ikinci gününde Okan Bayülgen rüzgârı esecek. Ünlü şovmen, gala gecesinde “Metaverse Talk Show” konulu panelin moderatörlüğünü gerçekleştirecek. IdeaSoft ve Hollanda merkezli Ultra Fulfilment Center sponsorluğunda gerçekleştirilecek talk show, pek çok önemli ismi aynı sahnede buluşturacak.

Etkinlikte yer alacaklar isimler şunlar;

  • WORLDEF Başkanı Ömer Nart
  • Sefamerve Kurucusu Mehmet Metin Okur
  • Next Akademi Başkanı Levent Erden
  • IdeaSoft Kurucusu ve CEO’su Seyhun R. Özkara
  • Onedio.com Kurucusu ve CEO’su Kaan Kayabalı
  • Metafluence Kurucusu ve CMO’su Emin Valiyev
  • Voila Kurucusu Burak Karabacak
  • Payneer CEO’su ve Hürriyet Teknoloji Yazarı Ergi Şener.

Dört bin B2B görüşmesi

Öte yandan, WORLD ECOM EXPO kapsamında firmalar arası B2B görüşmeler de devam ediyor. Bu çerçevede ilk gün firmalar arası 4 binden fazla toplantı gerçekleştirildi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds