Ara
Close this search box.

Sokin’den metaverse’de e-ticareti kolaylaştıracak hamle

metaverse
metaverse

Metaverse evreni, her geçen gün tüm dünyada ilgi odağı haline gelmeye devam ediyor. Pek çok girişim bu alandaki yatırımlarına hız kazandırdı. Son olarak global ödeme sağlayıcısı Sokin, sanal evren üzerinde e-ticaret ödemelerinin tam olarak etkinleştirileceğini duyurdu. Girişim, bu hamle ile işletmelere sanal evren üzerinde büyüme fırsatı sunmayı hedefliyor.

Sokin’in metaverse evreni, birçok marka ve girişimciye ev sahipliği yapacak

Hâlihazırda tüketicilerin beğendikleri ürün satın alabilecekleri tek bir metaverse evreni bulunmazken, global ödeme sağlayıcısı Sokin, tam e-ticaret işlemlerini işlemek için tasarladığı kendi metaverse topluluğunu başlatacağını duyurdu. Sokin’in sanal evreni, spordan modaya kadar birçok 3D marka ve girişimciye ev sahipliği yapacak.

Sokin, geliştirdiği projeyle beraber tüketicilerin her şeyi kapsayan tek bir ekosistem ve sanal ekonomide buluşmasına, iletişim kurmasına, işlem yapmasına, yatırım yapmasına ve satın almasına olanak tanımayı hedefliyor. Tüketiciler, metaverse’deki Sokin’in erişilebilir eşler arası mobil uygulaması aracılığıyla alışveriş yapabilecek.

“Sanal evren ile fiziksel dünya arasındaki boşluğu kapatıyoruz”

Sokin’in kurucusu ve CEO’su Vroon Modgill, girişimle beraber pek çok farklı stratejik hamlenin de ortaya çıkabileceğini söyledi. Farklı markalara ve işletmelere ev sahipliği yapacaklarını vurgulayan Modgill, şunları kaydetti;

“Sokin’in sanal evreni, ziyaretçilerin örneğin bir futbol kulübü, eğlence veya moda markasına erişmesi için farklı markalara ve işletmelere ev sahipliği yapacak. Bir avatarın bir giysiyi modellediği, ancak daha sonra deneyimin aniden orada durduğu perakendecilerin kampanyalarını gördük. Bu nedenle, doğrudan metaverse içinde bir satın alma işlemi yapılabilmesini sağlayarak satış döngüsünü kapatıyoruz. Sanal evren ile fiziksel dünya arasındaki boşluğu daha da kapatırken öncülük ettiğimiz bu girişim, daha önce hiç görülmemiş bir yenilik.”

Sokin, son hamlesi ile güvenli, emniyetli ve şeffaf bir şekilde para transferini kolaylaştırarak tüketicilerin dünyanın en tanınmış markalarından bazılarıyla bağlantı kurmasına izin vererek, metaverse küresel ödemeler dünyasının lider oyuncusu olarak kendini sağlam bir şekilde konumlandırmayı hedefliyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds