Ara
Close this search box.

Hopi’nin yeni ödeme yöntemi “Hopipay” tanıtıldı

hopi
hopi

Hopi, fintech yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de mobil ödeme imkânı sunan ilk uygulamalardan biri olan ve 12,5 milyon kullanıcıya ev sahipliği yapan girişim, hızlı alışveriş için geliştirdiği ödeme yöntemi Hopipay’i kullanıma sundu.

Hopipay sanal kart, hızlı ve güvenli bir alışveriş imkânı sağlıyor

Bir dijital cüzdan olan Hopipay’i deneyimlemek isteyen kullanıcılar, Hopi mobil uygulamasına giriş yaparak sanal kartlarını oluşturabilecek. Hopipay sanal kart, kullanıcıların hesap bilgilerini almadan hızlı ve güvenli bir alışveriş imkânı sağlıyor.  Mastercard’ın geçerli olduğu her yerde kullanılabilecek olan kart, Masterpass’e eklenerek, kart saklama özelliğinin olduğu tüm alışveriş sitelerinde sadece kart seçimiyle ödeme yapabilme fırsatı sunuyor.

Hopipay sanal kart kullanıcıları, online alışverişlerde sürekli kart bilgilerini girmek zorunda kalmadan hızlı ve kolayca ödeme yapabilecek. Birleşik Ödeme Hizmetleri ve E-Para AŞ tarafından sağlanan güvenli cüzdan altyapısına sahip Hopipay ile kullanıcılar, sadece alışveriş değil para yükleme, para çekme ve para gönderme işlemlerini de rahatlıkla gerçekleştirecek.

“Hopi, temassız ve mobil ödeme sistemleri ile tüketiciler için büyük kolaylık sağladı”

Hopi CEO’su Yalın Özcan, temassız ve mobil ödeme sistemlerinin tüketiciler için büyük kolaylık sağladığını belirtti. Hopipay’in, aktif olduğu ilk günden bugüne değişen tüketici beklentileri ve talepleri doğrultusunda geliştiğini vurgulayan Özcan, “Hopi, mobil sadakat ve alışveriş uygulaması olarak hayatımıza 7 yıl önce girmişti. Hopi, ülkemizde mobil ödeme imkânı sunan ilk uygulamalardan biri oldu. Pandemi kaynaklı hijyen önceliği nedeniyle alışverişin hızla dijitalleştiği bu dönemde, temassız ve mobil ödeme sistemleri tüketiciler için büyük kolaylık sağladı.” sözlerini kaydetti.

“Salgın döneminde kullanıcıların mobil ödeme çözümlerini kullanmaya daha istekli olduklarını gördük”

Özellikle son dönemin öne çıkan trendlerinden olan akıllı alışveriş yönelimine de katkı sunduklarına inandığını söyleyen Özcan, “Salgın döneminde kullanıcıların mobil ödeme çözümlerini kullanmaya daha istekli ve yatkın olduklarını gördük. Hopi’nin bu yenilikçi karakterini devam ettirecek projelerle hayatımızdaki yerini ve rolünü daha da büyütmeyi hedefledik. Bu doğrultuda Hopi olarak, tüketicilerimizin bize işaret ettiği yolda giderek Hopipay’i geliştirdik. Hopipay ile Hopi kullanıcılarına harcarken kazandıran alışveriş fırsatı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds