WORLDEF Magazine’in 14. sayısı yayımlandı!

magazine

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor. Ayda bir yayımlanan derginin 14. sayısı worldefvakfi.org’te ve dijital dergi platformlarındaki yerini aldı.

Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile yayımlanan WORLDEF Magazine; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un dergi platformlarından ve https://worldefvakfi.org/magazine adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

WORLDEF Magazine’in 14. sayısında neler var?

Kargo deneyimini baştan tasarlayan Aras Kargo, 2022’de e-ihracata tam entegrasyon hedefliyor

Aras Kargo, e-ticaret ve e-ihracat firmalarına yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, 2022’nin ikinci yarısından itibaren e-ihracata destek sağlayan bir işletme haline gelecek. Sadece operasyonel olarak değil; işletmelere mentorluk de sunacak olan Aras Kargo’nun e-ihracat operasyonlarında stok takibi, ürün kodlama gibi e-ihracat firmalarının ihtiyaç duyduğu her hizmetin sunulduğu bir yapı hazırlanıyor. Bu yapı, e-ticaret firmaları ve online pazaryerleri ile eşlenik bir çalışma çerçevesinde oluşturuluyor.

Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, WORLDEF Magazine’in sorularını cevapladı. Aras Kargo e-ihracatta KOBİ’lere neler sunacak? E-ticaret firmalarının yaygın olarak teslimat talep ettiği bölgeler nelerdir? Aras Kargo için e-ticarette kırılım noktaları nelerdir? Utku Ayyarkın, bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını WORLDEF Magazine’e anlattı.

Diğer başlıklar

WORLDEF Magazine’de 14. sayısındaki diğer başlıklar şöyle;

• E-ticaret ekosisteminden haberler
  • Anadolu’da “e-ticaret ve e-ihracat konferansları” yeniden başladı
  • 2022 için 12 e-ticaret trendi
  • Amazon’un yeni alışveriş özelliği oyunu tamamen değiştiriyor!
  • E-ticarette sahte siparişler yüzde 350 arttı
  • Aras Kargo’dan e-ihracata tam entegrasyon!
  • Avustralya’ya sınır ötesi e-ticaret yapmanın yolları
  • Web3, e-ticaretin geleceğinde neleri değiştirecek?
  • Sürdürülebilir e-ticaretin yükselişi
  • E-ticarette yapay zeka ile satışları arttırmak mümkün!

WORLDEF Magazine’in tüm sayıları için tıklayın!

WORLDEF Magazine 14. sayısını ücretsiz indirmek için tıklayın!