Ara
Close this search box.

Vietnam Havayolları e-ticaret platformlarını piyasaya sürdü

vietnam
Vietnam

Vietnam Havayolları, e-ticaret platformlarının duyurusunu yaptı. “VNAMAZING” ve “VNAMALL” adlı e-ticaret platformlarının yanı sıra yurt içi havacılık sektöründe türünün ilk örneği olan “Vietnam Havayolları Hediye Kartı”nı resmi olarak piyasaya sürdü.

“Dijital bir havayolu olmayı hedefliyoruz”

Vietnam Havayolları Genel Müdürü Le Hong Ha, e-ticaret gelişiminin en önemli önceliklerinden biri olduğunu vurgulayarak; “Dijital bir havayolu olmayı hedefliyoruz. Havayolunun e-ticaret gelişimini en önemli önceliklerimizden biri olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vietnam’da bir havayolu şirketi tarafından işletilen ilk e-ticaret platformu

VNAMAZING; tur ve konaklama rezervasyonları dâhil olmak üzere online turizm hizmetlerinin yanı sıra çok çeşitli havacılık ve havacılık dışı mal ve hizmetler sunuyor. Ülkede bir havayolu şirketi tarafından işletilen ilk e-ticaret platformu olan VNAMAZING, hava lojistiği ve dünya çapındaki ortak ağlarından dolayı sahip olduğu önemli avantajlarla dikkat çekiyor.

VNAMALL içerisinde yer alan hediye kartı, ülkenin kendi havayolları ile beraber Pasifik Havayolları ve VASCO tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda uçak biletleri veya işletme sınıfı yükseltme avantajları alışverişinde kullanılabilecek.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds