Ara
Close this search box.

İş Bankası’nın e-ticaret ve ödeme iştiraklerinde görev değişimi

İş Bankası

İş Bankası’nın ödeme sistemlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Serkan Uğraş Kaygalak, Pazarama markası ile e-ticaret alanında faaliyette olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye Genel Müdür olarak atandı. İş Bankası Ekosistem ve Ödeme Sistemleri Birim Müdürü Halim Memiş ise, MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. Genel Müdürü oldu.

Serkan Uğraş Kaygalak, Pazarama Genel Müdürü oldu

İş Bankası‘ndan yapılan açıklamaya göre, ödeme sistemlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Uğraş Kaygalak, Pazarama markası ile e-ticaret alanında faaliyet gösteren Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye genel müdür olarak atandı.

İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticarette 360 derece hizmet sunuyor

Pazarama, ilk olarak Maximum Mobil uygulaması içinde faaliyete başladı. Platform, online alışveriş ve hizmetlere tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getiriyor. Şirket, benzer hizmetler sunulan e-ticaret ekosisteminde sadece ürün satışına değil, aynı zamanda ekosistem anlayışı ile hizmete ve marka işbirliklerine odaklanıyor. 2021 yılının ilk yarısında faaliyetine başlayan Pazarama, online alışverişten market alışverişine, araçta ödemeden seyahat fonksiyonuna kadar geniş yelpazede hizmet sunuyor. Şirket, şimdilik 10 dikeyde hizmetlerine devam ediyor. Pazarama, güçlenen kadrosu ie değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısı ile e-ticarette 360 derece hizmet sunan bir platform olarak dikkat çekiyor.

Halim Memiş, MOKA Genel Müdürü oldu

İş Bankası’nda diğer görev değişimi ödeme sistemleri biriminde gerçekleşti. Ekosistem ve Ödeme Sistemleri Birim Müdürü Halim Memiş, MOKA Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. Genel Müdürü oldu. MOKA’nın önceki genel müdürü Selim Güsar ise şirkette danışman olarak görev yapmaya devam edecek.

MOKA, perakende dünyasının dijitalleşmesinde öncü rolüne devam edecek

MOKA, ödeme sistemlerinin fintekler ile daha kolay ve hızlı erişilebilir hale gelmesi ve perakende dünyasının dijitalleşmesinde önemli bir kilometre taşı olmuştu. Şirket, gelecek dönemde de müşteri deneyimini ön planda tutarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerle perakende dünyasının dijitalleşmesinde ‘öncü rolünü’ oynamaya devam edecek.

Serkan Uğraş Kaygalak kimdir?

iş bankası
Pazarama Genel Müdürü Serkan Uğraş Kaygalak

Serkan Uğraş Kaygalak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 1997 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2006 yılında Hazine Bölümünde Müdür Yardımcısı, 2008’de Tarsus/Mersin Şube Müdürü oldu. 2010 yılında Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı, 2013 yılında Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü olarak atandı. 2018’de Harvard İş Okulu İleri Yönetim Programı’na katılan Kaygalak, 29 Temmuz 2020’den bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Halim Memiş kimdir?

İş Bankası
MOKA Genel Müdürü Halim Memiş

Halim Memiş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun oldu. 2002’de aynı üniversitede MBA programını tamamladı. 2004 yılında Türkiye İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2012’de Ödeme Sistemleri Ürün Bölümü’nde Müdür Yardımcısı, 2017’de Dijital Bankacılık Bölümü’nde Birim Müdürü oldu. Halim Memiş, 24 Aralık 2020’den bu yana Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölümü’nde Birim Müdürü olarak görev yapıyordu.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds