Ara
Close this search box.

Getir, n11’e ortak oluyor

n11
n11

Online market uygulaması Getir, n11’in bazı hisselerini sermaye artırımı yoluyla devralıyor. Rekabet Kurumu, devir işlemine izin verdi. Rekabet Kurumu’nun web sitesinde yer alan açıklamada, “Getir Perakende Lojistik A.Ş.’nin, Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. hisselerinin belirli bir kısmını sermaye artırımı yoluyla Doğuş Holding AŞ ve SK Planet Co., Ltd.’den devralması işlemine izin verildi.” ifadeleri yer aldı.

Getir, n11 ile yeni kategoriler ekleyebilir

Getir, bir süre önce n11.com’a hissedar olmak üzere Rekabet Kurumu’na başvurmuştu. n11 hisse devrine onay çıkması, Getir’in market alışverişi dışında farklı kategorilere de yönelebileceği yorumlarına neden oldu.

Ekim ayında Portekiz’e açılarak faaliyet gösterdiği ülke sayısını 8’e çıkaran Getir’in dokuzuncu durağı Amerika Birleşik Devletleri olmuştu. Şikago ve New York’ta büyük bir ilgi ile karşılanan şirket, Boston ile iki aydan daha kısa bir süre içinde ABD’nin 3 büyük şehrinde hizmet vermeye başlamış oldu. Şirket, son olarak Türkiye’nin en büyük üçüncü online pazaryeri n11’e ortak oluyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds