Ara
Close this search box.

B2B e-ticaret platformu Jumbotail, yeni yatırım aldı

Jumbotail
B2B e-ticaret

Hindistan merkezli B2B e-ticaret platformu Jumbotail, 85 milyon dolarlık yeni yatırımla toplam sermayesini 125 milyon dolara yükseltti.

“Mağazaları dijitalleştirme vizyonunu paylaşıyoruz”

Şirketten yapılan açıklamada, Invus Asia Genel Müdürü Francis Cukierman ve Invus US Genel Müdürü Benjamin Felt’in, Jumbotail Yönetim Kuruluna katılacağı duyuruldu. Invus Asia Genel Müdürü Francis Cukierman ve Invus US Genel Müdürü Benjamin Felt tarafından yapılan ortak açıklamada, Jumbotail ile ortaklıktan heyecan duydukları ifade edildi.

Açıklamada, “Her zaman yeşil kalan yapımız, sektörlerini dönüştürmek isteyen şirketlerle uzun vadeli ortak olmamızı sağlıyor. B2B e-ticarette endüstriyi tanımlayan bir şirket olarak hızla yükselen Jumbotail ile böyle bir ortaklığa başlamaktan heyecan duyuyoruz. Ashish ve Karthik’in, Hindistan’ın gıda ve bakkaliye perakende ortamını büyük ölçekte dönüştürmek için mağazaları dijitalleştirme vizyonunu paylaşıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

“Büyüme yörüngemizi daha da hızlandırmak istiyoruz”

Şirketin kurucu ortaklarından Ashish Jhina, büyüme hızlarını artırmayı hedeflerini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı; “2021 yılında ölçeğimizi neredeyse dört katına çıkardık. Önümüzdeki yıl büyüme yörüngemizi daha da hızlandırmak istiyoruz. Jumbotail’i Hindistan’daki tüketicilerin ezici çoğunluğuna ulaşmak için gıda ve bakkal markalarının önde gelen destinasyonu haline getirmek için agresif bir şekilde yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

Şirket tarafından yapılan açıklamada ise, sağlanan fonun mühendislik, ürün, tasarım, veri bilimi, kategori yönetimi, pazarlama ve finans ekiplerini güçlendirmek için kullanılacağı belirtildi. Ayrıca, B2B pazarını Hindistan genelinde 100 şehir ve kasabaya ölçeklendirerek, J24 mağaza ağının genişletilmesi hedeflendiği belirtildi.

B2B e-ticart platformu Jumbotail hakkında

Jumbotail, daha önce eBay-US ve Flipkart’ta pazaryeri teknolojisi/ürün uzmanı olarak görev alan S. Karthik Venkateswaran ve tarımsal üretim ve tedarik zincirlerinde deneyim sahibi olan Ashish Jhina tarafından 2015 yılında kuruldu. Şirket, B2B e-ticaret pazaryeri platformu ve sektör lideri depolama ve lojistik tedarik zinciri ağından oluşan e-ticaret modeli aracılığıyla Hindistan’daki 38 şehir ve kasabada hizmet sunuyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds