Ara
Close this search box.

B2B e-ticaret platformu Bizongo, 100’den fazla fabrikayı ‘bulut fabrikalara’ dönüştürecek

bizongo
B2B e-ticaret

B2B e-ticaret platformu Bizongo, New York merkezli Tiger Global Management liderliğindeki D Serisi yatırım turu kapsamında 110 milyon dolar yatırım alarak 600 milyon dolar değerlemeye ulaştı.

“Finansman, iş ve teknoloji ekiplerini hızlandırmak için kullanacak”

Kurumsal müşterilerine dijital satıcı yönetimi, tedarik zinciri otomasyonu ve tedarik zinciri finansmanı genelinde çözümleri sunan şirket, sağlanan fonu pazarın her iki tarafı için bir dizi dijital hizmet geliştirmek ve iş ve teknoloji ekiplerini hızlandırmak için kullanacak. Girişim, ayrıca, 100’den fazla fabrikayı tescilli çözümleri aracılığıyla gerçek ‘bulut fabrikalarına’ dönüştürmek için yatırım yapacak.

B2B e-ticaret platformu, pandemi öncesi döneme göre 8 kat büyüdü

Aniket Deb, Ankit Tomar ve Agrawal tarafından 2015 yılında kurulan Bizongo, sipariş üzerine üretilen ürünlerin büyük ölçüde parçalanmış B2B segmentini dijitalleştiriyor. B2B e-ticaret şirketi, bu yıl kasım ayında 250 milyon dolarlık bir yıllık yinelenen gelir ile pandemi öncesi döneme göre 8 kat büyüme kaydetti.

Tiger’in ortağı John Curtius, “500 milyar dolarlık bir büyüklüğe sahip olan bu pazar, geniş ancak oldukça parçalı ve örgütlenmemiş durumda. Varlık-hafif işletim modeli ile tam yığın yaklaşımı, Bizongo’yu bu segmentte bir pazar lideri olarak öne çıkarıyor.” ifadelerini kullandı. Tiger Global Management liderliğinde gerçekleştirilen yatırım turuna BCap, Chiratae Ventures, Schroder Adveq, IFC ve Add Ventures by SCG gibi şirketler katılım gösterdi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds