Ara
Close this search box.

WORLDEF Magazine’in 13. sayısı yayınlandı

worldef magazine
worldef magazine

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor.

Ayda bir yayımlanan derginin 13. sayısı dijital platformlardaki yerini aldı. Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile yayınlanan WORLDEF Magazine; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un dergi platformlarından ve https://worldefvakfi.org/magazine adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

WORLDEF Magazine’in 13. sayısında neler var?

Şirketleri e-ihracata entegre eden platform: ShipEntegra

WORLDEF Magazine’nin 13. sayısının kapak röportajında ShipEntegra Kurucusu ve CEO’su Ali Ceylan yer alıyor. Ceylan’ın kurucusu olduğu platform, e-ihracatı kolaylaştırıyor. Bu yüzden “E-ihracatın kolayı var” sloganı seçilmiş. Global pazaryerleri entegrasyonlarından IOSS koduna kadar e-ihracat özelinde birçok hizmet sunan ShipEntegra, dünyanın her ülkesindeki partnerleri ile global çapta hizmet veriyor. Şirketin İstanbul ve Amerika’da deposu. Türkiye’de hızlı bir şubeleşme sürecine giren ShipEntegra, e-ihracatın önündeki engelleri kaldırmak için yazılımsal geliştirmeler ve partnerlik yapıyor.

Röportajda; ShipEntegra e-ihracat firmalarına neler vaat ediyor? Şirketler neden ShipEntegra’yı seçmeli? Hangi entegrasyonlar sunuluyor? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını bulabilirsiniz! ShipEntegra Kurucusu ve CEO’su Ali Ceylan, ShipEntegra’nın hikayesini ve e-ihracatta kritik süreçleri WORLDEF Magazine’e anlattı.

Diğer başlıklar

WORLDEF Magazine’de; Sinop Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Günseli Acar, “İkinci bir yaşam alanı: Metaverse” başlığı ile bir yazı kaleme aldı. E-ticaret ve e-ihracat ekosisteminden kısa haberlerin de yer aldığı 13. Sayıdaki diğer başlıklar şöyle;

  • Amazon’un fulfillment saltanatı sona mı eriyor!
  • Modern müşteriler çok kanallı deneyim bekliyor
  • Shopify, sınır ötesi ticaret için yeni özellikler ekledi
  • Metaverse ve e-ticaret

WORLDEF Magazine’in tüm sayıları için tıklayın!

WORLDEF Magazine 13. sayısını ücretsiz indirmek için tıklayın!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds