Ara
Close this search box.

Hali.net Kurucu Ortağı Ali Aygün, WORLD E-COMMERCE FORUM’u değerlendirdi

Hali.net
Hali.net

“E-Ticaretin Davos’u” olarak nitelendirilen WORLD E-COMMERCE FORUM, e-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Forumun katılımcıları arasında bulunan Hali.net Kurucu Ortağı Ali Aygün, etkinliği değerlendirdi.

Hali.net Kurucu Ortağı Ali Aygün: E-ihracatın önünü açabilecek bir yapı

Hali.net Kurucu Ortağı Ali Aygün, “Forum gerçekten harikulâde geçti. Özellikle büyük site sahiplerinin e-ihracat tarafındaki tecrübelerini paylaşması önemli. Biz de yurt dışına ürün satan, Amerika’da şirketleri olan bir firmayız. Halihazırda e-ihracat yapıyoruz. Bizim sattığımız ürün halı. Haliyle havaleli ve desili bir ürün. Tabii ki bu anlamda bir sürü optimizasyonla da uğraşıyoruz. Burada özellikle yurt dışına satışta karşımıza gümrük çıkıyor, kargo çıkıyor, iade süreçleri çıkıyor, pos ödeme sistemleri çıkıyor, parayı nasıl getireceksiniz? Bunların hepsi önemli ve aşılması gereken engeller.” ifadelerini kullandı.

Ali Aygün, şöyle devam etti; “Tabii ki bunları farklı ürün ve emtialar satan site sahiplerinin nasıl çözdüklerini öğrenmek bizim için önemli. Her ne kadar biz sektörde birbirimizle tanışsak da, sürekli iletişim halinde olsak da aynı anda bu kadar insanla konuşmak mümkün olmuyor. Bu bakımdan gerçekten çok verimli bir etkinlik oldu. WORLDEF 252 etkinlik yapmış. Bunların bazılarına ben de konuşmacı olarak katılmıştım. Bu bakımdan gerçekten harika. Özellikle Türkiye’de e-ihracatın yani cross-border’ın önünü açabilecek bir yapı olarak bakabiliriz.”

“E-Ticaretin Davos’u” WORLD E-COMMERCE FORUM, e-ticaret ekosistemini buluşturdu

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds