Ara
Close this search box.

Turkcell Dijital Kanallar Direktörü Gülçin Alıcı Gökçe, WORLD E-COMMERCE FORUM’u değerlendirdi

Turkcell
Turkcell

“E-Ticaretin Davos’u” olarak nitelendirilen WORLD E-COMMERCE FORUM, e-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Forumun “Platin” sponsorları arasında bulunan Turkcell’in Dijital Kanallar Direktörü Gülçin Alıcı Gökçe, etkinliği değerlendirdi.

Turkcell Dijital Kanallar Direktörü Gökçe: E-ticaret alanında yaptığımız işleri anlatma fırsatı buldum

Gülçin Alıcı Gökçe, “Forumda sabahtan akşama kadar çok yoğun ve dolu dolu birçok içerik dinledik. Bir kısmına ben de katılma fırsatı buldum.” diyerek, şu ifadeleri kullandı;

“Dışarıda da sektörün temsilcileri ve oyuncularıyla ve çok farklı boyutlarda birçok katılımcı ile etkileşim ve sohbet etme imkanı buldum. Bizim Turkcell olarak e-ticaret alanında yaptığımız işleri hem de şirketlerin dijital dönüşümüne yarattığımız katkıyı anlatma fırsatı buldum. O yüzden hem şirketim adına sözcülük yaptığım için hem de bir e-ticaret temsilcisi olarak e-ticaretin oyuncuları ile bir arada bir gün geçirdiğim için çok mutluyum. Ellerinize sağlık, teşekkürler…”

“E-Ticaretin Davos’u” WORLD E-COMMERCE FORUM, e-ticaret ekosistemini buluşturdu

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds