Ara
Close this search box.

UPS Türkiye Ülke Müdürü Burak Kılıç, WORLD E-COMMERCE FORUM’u değerlendirdi

UPS Türkiye
UPS

“E-Ticaretin Davos’u” olarak nitelendirilen WORLD E-COMMERCE FORUM, e-ticaret ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Forum katılımcıları, etkinliği değerlendirdi.

UPS Ülke Müdürü Kılıç: WORLDEF’i kendi alanında tekil hale getiren bir etkinlik

Forumun “Diamond” sponsorları arasında bulunan UPS Türkiye’nin Ülke Müdürü Burak Kılıç, “Bu yıl sekizincisi düzenlenen WORLD E-COMMERCE FORUM’da bir araya geldik.” diyerek, şöyle devam etti;

“Birçok farklı alanı ve elektronik ticaretin önümüzdeki yıllarda nereye evrileceğini konuştuk. Bugünün teması; ‘Elektronik Ticaretin Rönesansı’ idi. Önümüzdeki dönemde gerçekten Türkiye’nin, Türk ihracatçısının, e-ticaret sektörünün nereye doğru evrileceğini konuşma fırsatımız oldu. Umarım bugünün çıktıları ile ihracatçılarımız çok daha güçlü ve önümüzdeki dönemde büyümeye daha da katkı sunar hale gelecekler.”

Burak Kılıç, “Etkinlik gayet güzeldi. Öncelikle en güzel tarafı farklı perspektifleri farklı alanları, kalkınma ajansları, ihracatçı birlikleri, lojistik sektörü, devlet tarafı bütün paydaşların bir araya gelmesi ve aynı konuya odaklanarak, fikir yürütmeleri… Bu bence WORLDEF’i zaten kendi alanında tekil hale getiren bir etkinlik. Hep birlikte bunun devamını bekliyoruz.” dedi.

“E-Ticaretin Davos’u” WORLD E-COMMERCE FORUM, e-ticaret ekosistemini buluşturdu

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds