Ara
Close this search box.

E-ticarette randevu ile iade dönemi başladı

iade
iade

Müşterilerinin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda online alışveriş deneyimi sunan ve bu deneyimi en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Hepsiburada, yenilikçi hizmet modelleri geliştirmeye devam ediyor. Şirket, pandemi döneminde özellikle büyükşehirlerde zorlu hale gelen ürün iade sürecinde kullanıcılara kolaylık için “Kapıdan İade” hizmeti başlattı.

Yeni iade modeli, Türkiye’de bir ilk kez uygulanıyor. “Kapıdan İade” hizmeti ile müşteriler, satın aldıkları ürünleri kargo şubesine gitmeden kolayca iade edebilecek. E-ticaret alışverişlerinde müşterilerin, satın aldıkları ürünleri iade etmek için kargo şubelerine gitmeleri gerekiyor. “Kapıdan İade” hizmetinde HepsiJET, müşterilerin istedikleri gün içerisinde ve seçtikleri konumdan paketi doğrudan teslim alarak satıcıya geri ulaştırıyor. Ürün nasıl satın alındıysa iadesi de benzer şekilde yapılıyor.

Kargo şubesine gitmeden iade

Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, müşterilere daha fazla alternatif sunarak, hayatlarını kolaylaştırdıklarının altını çizdi. Timirci, “Hem satış öncesi hem de satış sonrası süreçlerimizi sadeleştiriyor ve müşterilerimiz için daha kolay hale getiriyoruz.” dedi.

Müşterilerine sundukları teslimat ve iade seçeneklerini her geçen gün çoğaltarak yeni alternatifler oluşturduklarını ifade eden Timirci, şu ifadeleri kullandı; “Kapıdan İade hizmetimiz de müşterilerimizin ürünlerini satın aldıkları şekilde kargo şubesine gitmeden iade edebilmelerini sağlıyor. Pandemi döneminde, bu hizmetimizle 1 yıl içerisinde müşterilerimizin 57 yıla denk gelen 500 bin saatlik zaman tasarrufu yapmalarını sağladık. Müşterilerimizin Hepsiburada’dan en uygun fiyatlarla, en hızlı teslimat ve en kolay iade seçenekleriyle alışveriş deneyimlerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.”

Hepsiburada hakkında

Hepsiburada, Hanzade Doğan tarafından 2000 yılında kuruldu. Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük etme vizyonuyla kurulan online pazaryeri, Türkiye’nin tek yerli ve milli e-ticaret şirketi olma özelliğini taşıyor. Türkiye ve bölgesinin önde gelen e-ticaret platformu Hepsiburada’da 32 kategoride 44 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Aylık 250 milyonun üzerinde ziyarete ev sahipliği yapan platform, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için hizmet veriyor. Türkiye genelindeki operasyon ve lojistik merkezleri ile güçlü bir lojistik ağına sahip olan Hepsiburada, üstün teknolojiye sahip altyapısıyla Türkiye’de ticaretin dijitalleşmesine katkı sağlıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds