Ara
Close this search box.

Mobilya e-ihracatının geleceği masaya yatırıldı

mobilya
mobilya

Mobilya E-İhracatının Geliştirilmesi Ortak Akıl Toplantısı, Kayseri Wyndham Otel’de düzenlendi. Horoz Lojistik’in ev sahipliğinde, WORLDEF ve Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile düzenlenen ortak akıl toplantısına, WORLDEF Genel Müdürü Orxan İsayev, Horoz Lojistik temsilcileri, Kayseri’de faaliyet gösteren mobilya şirketlerinin yöneticileri ile iş insanları katıldı.

Mobilya sektöründe e-ihracatın geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, sektör katılımcıları e-ihracat ile ilgili yeni uygulamalar hakkında bilgi sahibi oldu. WORLDEF Genel Müdürü Orxan İsayev, e-ihracat süreçleri konusunda katılımcı firma temsilcilerini bilgilendirerek, lojistikten e-ticaret altyapısına kadar birçok konuya değindi.

Mobilyada e-ihracat sorunları ve çözüm önerileri ele alındı

mobilya
WORLDEF Genel Müdürü Orxan İsayev, e-ihracat süreçleri konusunda katılımcı firma temsilcilerini bilgilendirerek, lojistikten e-ticaret altyapısına kadar birçok konuya değindi.

Horoz Lojistik temsilcileri ise, geleneksel lojistik hizmetlerinin çok ötesinde yeni iş modelleri kurarak firmaların pazara açılmaları sürecinde karşılaşabilecekleri prosedürler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ayrıca, gümrükleme, operasyonel sorunlar ve iade süreçleri gibi konularda da yeni çözümler konusunda bilgilendirme yaptı.

Toplantıda, gelecek dönemde sektör imalatçılarının global pazarlara açılmalarının önemine değinilen toplantıda, ekosistemdeki sorunlar derinlemesine ele alındı, çözüm önerileri sunuldu ve yeni iş modelleri paylaşıldı. Daha önce ihracat süreçleri deneyimi olan firmaların temsilcileri de sunulan çözümler konusunda memnuniyetlerini dile getirdi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds