Ara
Close this search box.

Paysafe, e-ticaret pazaryeri platformu kurdu

Paysafe
Paysafe

Londra merkezli özel ödeme platformu Paysafe, küresel e-ticaret satıcılarının müşteri kazanması ve yeni gelir getirici ilişkiler geliştirmeleri için “Paysafe Publishers” adlı pazaryerinin lansmanını duyurdu. Pazaryeri, e-ticaret satıcılarının, satış ortaklığı pazarlama kanalından yararlanma fırsatı verecek.

E-ticaret işletmelerinin büyümesini destekleyecek

Yirmi yıllık pazarlama deneyimine sahip olan Paysafe, birden fazla endüstride e-ticaret işletmelerinin büyümesini destekleyecek. Paysafe Publishers’ın odak noktası; finansal hizmetler, eğitim, beslenme ve sağlıklı yaşam, spor ve fitness, eğlence ve eğlence, seyahat ve konaklama ve video oyunları alanlarında satış yapan satıcıları desteklemek olacak.

Pazaryeri, Paysafe’in kapsamlı ödeme hizmetlerini tamamlayacak ve her ölçekteki markayı büyük ölçüde performansa dayalı satış ortaklıkları aracılığıyla pazar erişimlerini destekleyecek. Paysafe Publishers, ayrıca, B2B ilişkilerini kolaylaştırarak, satıcıların ilgili müşteri tabanlarından yararlanmaklarını saylayacak. Bunun yanında gelir elde etmek için marka belirlenmesine ve bunlarla işbirliği yapılmasına yardımcı olacak.

Paysafe Publishers entegrasyonları satıcıların işlerini kolaylaştıracak

Paysafe Publishers’da, birincil ödeme yöntemi olarak “Skrill” dijital cüzdanın entegrasyonu bulunuyor. Skrill, hızlı ve güvenli komisyon ödemeleri sağlayarak, satış ortaklığı ödemelerini düzenliyor. Paysafe’in bu çözümü; satıcıların içerik siteleri, PPC reklamcılığı, sosyal medya, etkileyiciler ve kupon veya geri ödeme siteleri gibi çok çeşitli ortaklıklardan yararlanarak, işbirliğine ve kampanya stratejisine öncelik vermelerini sağlayacak.

Satıcılar, ayrıca, Paysafe Publishers’ta “Revenue Tree” entegrasyonundan da yararlanacak. Revenue Tree, yılda 15 milyardan fazla web sitesi tıklaması ve günde 2 milyondan fazla müşteri dönüşümü sağlayan bir satış ortaklığı performans pazarlamacıları ağıdır. Satış ortaklığı entegrasyonu, izlemede lider bir otorite olan Rightlander ile ek bir entegrasyon sağlıyor. Böylece satıcıların tüm trafik kaynaklarında görünürlük sağlayarak, markalarını korumalarına yardımcı oluyor. Mevcut bir ortaklık programına sahip markalar, reklam ortakları tarafından nerede ve nasıl tanıtıldıklarını anlamak için bu güçlü izleme aracından yararlanabilecek.

Paysafe Publishers, lansmana özel olarak ilk 100 satıcının kendi pazarına katılması ve promosyonlarını başlatması için ücretsiz bir kurulum sunuyor. Benzer şekilde, iştirakler de katıldıktan sonraki ilk üç ay içinde artan komisyonlardan faydalanabilecek.

Paysafe’de Satış Ortaklığı Pazarlama Lideri Sarafina Wolde Gabriel, şunları söyledi: “Her zaman satış ortaklığı pazarlaması konusunda tutkuluyuz ve online satıcıların kendi işlerini ölçeklendirmeleri için bir fırsat yaratan bir pazaryeri başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Paysafe Publishers’ın; risksiz, performansa dayalı yaklaşımıyla, e-ticaret satıcıları satışlarını artırabilir, müşteri kazanımını yönlendirebilir ve gelir getirici ortaklıklar kuracakları diğer satıcıları belirleyebilirler.”

Paysafe hakkında

Paysafe, merkezi İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan özel ödeme platformudur. Temel amacı, işletmelerin ve tüketicilerin ödeme işleme, dijital cüzdan ve online nakit çözümlerinde sektör lideri yetenekler aracılığıyla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmalarını ve işlem yapmalarını sağlamaktır.

Yirmi yılı aşkın online ödeme deneyimi, 2020’de 100 milyar ABD dolar tutarında yıllık işlem hacmi ve 12’den fazla küresel konumda bulunan yaklaşık 3 bin 400 çalışanı ile Paysafe, dünya çapında 40’tan fazla para biriminde 70 ödeme türünde işletmeleri ve tüketicileri birbirine bağlıyor. Entegre bir platform aracılığıyla sunulan Paysafe çözümleri, mobil olarak başlatılan işlemlere, gerçek zamanlı analitiklere ve gerçek zamanlı ve online ödemeler arasındaki yakınsamaya yöneliktir.

Paysafe Publishers web sayfası için tıklayın!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds