Ara
Close this search box.

WORLDEF Magazine’in 10. sayısı yayımlandı

magazine
worldef magazine

E-ticaret ve e-ihracat ekosistemine özgü haberler, röportajlar, yorumlar ve köşe yazılarının yer aldığı dijital dergi WORLDEF Magazine yayımlandı.

WORLDEF Magazine, e-ticaret ve e-ihracat yapan ya da yapmak isteyen firmalara ve kişilere ekosistem hakkında dikkat çeken haberler ve makaleler sunmayı amaçlıyor. Ekosistemin aktörlerine vizyon katmayı hedefleyen dijital dergi, WORLDEF editörleri ve yazarları tarafından hazırlanıyor. Ayda bir yayımlanan derginin 10. sayısı dijital platformlardaki yerini aldı.

WORLDEF Magazine’de neler var?

WORLDEF Magazine’nin 10. Sayısının kapak röportajında LC Waikiki Avrupa ve Amerika bölgesinden sorumlu E-Ticaret Bölge Grup Müdürü Şervan Adar Avşar yer alıyor. “LC Waikiki, Avrupa’da atağa geçti” başlığı ile yer alan röportajda Avşar, LC Waikiki’nin Avrupa hedeflerini anlatıyor. “E-ticaret yaptığımız Avrupa ülkelerinde bu sene için agresif hedeflerimiz var.” diyen Avşar, Avrupa’da yeni ülkelerde e-ticarete başlamak için ön hazırlık çalışmalarını yürüttüklerini belirtiyor.

Dijital derginin diğer önemli bir konuğu da Aydınlı Grup E-Ticaret Müdürü İbrahim Ethem Savran oldu. WORLDEF Youtube kanalındaki röportajından derlenen haberde Savran, 3 kıtada, 44 ülkede, 645 mağazada sadece Türkiye’nin değil, yakın coğrafyanın da en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup’un e-ticaret hedeflerini anlatıyor. Röportajda, Aydınlı’nın e-ticaret operasyonları nasıl yürüyor; global e-ticaret stratejileri nasıl şekilleniyor gibi birçok sorunun cevapları yer alıyor.

WORLDEF Magazine’de yer alan diğer bazı başlıklar şunlar;

  • E-ticaret ve e-ihracat ekosisteminden kısa haberler
  • İngiliz medya devi Future, e-ticaretten yaklaşık 1 milyar dolar kazandı
  • Ukrayna’da e-ticaret şirketlerinin sayısı artıyor
  • İngiltere’deki hayır kurumları daha fazla online satış yapıyor

WORLDEF Magazine; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’un dergi platformlarında da yer alıyor.

WORLDEF Magazine’in tüm sayıları için tıklayın!

WORLDEF Magazine 10. sayısını ücretsiz indirmek için tıklayın!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds