Ara
Close this search box.

ShipEntegra Nedir, Nasıl Çalışır?

ShipEntegra

ShipEntegra, Türkiye’de e-ihracat sektörünün gelişimine katkı sunmak amacıyla kurulan lojistik ve yazılım hizmeti veren bir şirkettir. Kullanıcılarının kolay ve hızlı bir şekilde satış yapabilmeleri için dünyadaki gelişmelere paralel olarak sistemlerini periyodik olarak güncelleyen ShipEntegra nedir? ShipEntegra nasıl çalışır?

ShipEntegra Nedir?

ShipEntegra, Türkiye’den yurt dışına gönderim yapmak isteyen herkesin kullanabileceği bir yazılım ve kargo hizmeti sunmaktadır. ShipEntegra’nın gelişmiş yazılım hizmeti sayesinde siparişler tek bir ekrandan kolaylıkla yönetilebilir. Lojistik hizmeti sayesinde ise, gönderiler rekabetçi navlun teklifleri ile hızlı ve güvenli bir şekilde alıcılarına ulaştırılıyor.

ShipEntegra, kullanıcı işlemlerinin en kısa sürede tamamlanması ve gönderilerin hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlarla alıcılarına teslim edilmesi için dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve sistemlerini düzenli olarak güncelliyor. ShipEntegra, en temel amacını, “tüm değişimlere ve gelişimlere en hızlı şekilde uyum sağlayabilecek sistemleri ve lojistik alternatifleri kullanıcıları için tasarlamak” olarak açıklıyor.

ShipEntegra’nın sunduğu hizmetlerden hakkında detaylı bilgi almak ve üye olmak için tıklayın!

ShipEntegra Nasıl Çalışır?

ShipEntegra; Amazon, Etsy, eBay, Shopify, WooCommerce, Walmart, Pretesta Shop, Wix, Wish, Magento ve Opencart gibi global pazaryerleri ve satış kanalları ile entegrasyon sunan bir platformdur. ShipEntegra ile tüm satış kanallarından gelen siparişler tek bir panel üzerinden yönetilebilir. İşletmeler, siparişlerini tek bir panel üzerinden hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve gönderilerinin anlık takibini yapabilir. Bu sayede zamandan tasarruf yapmasını sağlayan ShipEntegra, kullanıcılarının satışlarına odaklanmasına katkı sunar.

ShipEntegra Hangi Hizmetleri Sunuyor?

E-ihracat ve mikro ihracat: ShipEntegra, mikro ihracat kapsamında gönderim yapan firmaların yurt dışı gönderi süreçlerini daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yönetmesini sağlayan, evrak prosedürlerini azaltan bir yazılım sistemi geliştirmiştir.  Mikro ihracat kapsamında gerekli olan evrakları otomatik olarak düzenleyen fatura modülleri ve Elektronik Ticaret Gümrük Beyannamesi (ETGB) entegrasyonu bulunmaktadır.

IOSS: ShipEntegra, Avrupa Birliği’nde (AB) 1 Temmuz 2021 tarihinde yürürlüğe giren yeni KDV kanunu değişiklikleri kapsamında “IOSS” sisteminden internet sitesi üzerinden satış yapan kullanıcılarının daha rahat bir şekilde yararlanabilmesi için ‘IOSS numarası’ hizmeti vermektedir.

Lojistik: Platform, yazılım hizmeti ile birlikte lojistik desteği de sağlamaktadır. Uluslararası hava taşımacılığı yapan UPS, FedEx, TNT ve DHL gibi hızlı ve güvenilir firmalar ile partner olan ShipEntegra, paketlerin gönderimi için gerekli olan işlemleri e-ihracat ya da mikro ihracat firmaları adına tamamlayarak, tüm nakliye sürecini yönetiyor.

Dropshipping: ShipEntegra, dropshipping yöntemi ile satış yapan kullanıcıları için özel olarak tasarlanan “Fulfillment Aktarım Merkezi” hizmeti ile depo, stok yönetimi gibi işlemleri kullanıcıları adına tamamlıyor.

Satıcı Dostu Hızlı Manuel Barkod: ShipEntegra, kullanıcılarının bilgisayar veya yazıcı erişiminin olmadığı durumlarda mağazalarını ‘tatil’ moduna almadan satış yapmaya devam etmelerine yardımcı olmak için ‘Satıcı Dostu Hızlı Manuel Barkod’ hizmeti vermektedir.

Amazon FBA: Amazon FBA gönderimleri için geliştirilen yazılım ile kolaylıkla hazırlanan gönderiler, operasyon merkezinde özel olarak işleme alınıyor.

Erken takip numarası: ShipEntegra kullanıcılarının teslimat performanslarını arttırabilmek adına ‘Erken Takip Numarası’ hizmeti vermektedir.

ShipEntegra Hakkında

ShipEntegra, iki yıllık Ar-Ge çalışmalarının ardından 2019 yılında Ali Ceylan tarafından kuruldu. E-ihracata gönül veren kullanıcılarına daha çok destek olabilmek adına hizmet ağını genişleten platform ilk şubesini 2020 yılında Kayseri’de açtı. Ardından Ankara ve İzmir şubelerini açan ShipEntegra’nın Amerika da dahil olmak üzere 5 şubesi bulunmaktadır.

220’den fazla ülkeye gönderim yapan ShipEntegra, kurulduğu günden bugüne kadar 2 milyon 400 binden fazla paket teslimatı yaptı. Platformun güncel olarak 15 binden fazla kullanıcısı ve 9 bin 138 mağaza ile entegrasyonu bulunmaktadır. Global hizmetleri ile son yıllarda ekosistemdeki yerini sağlamlaştıran ShipEntegra, 2021 yılında Payoneer ve AliExpress ile uluslararası anlaşmalar imzaladı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds