Ara
Close this search box.

Getir, Galatasaray’a sponsor oluyor

Getir
Getir

Online market platformu Getir, Türkiye’de ve Avrupa’da büyümesini sürdürüyor. Yurt dışında yatırım atağına kalkan ve Avrupa’da 7 ülkede faaliyete geçen Getir, geçen hafta İngiltere’nin Premiere Lig’in köklü kulübü Tottenham Hotspur’a sponsor olduğunu duyurmuştu. Evlere market siparişleri teslimatı yapan şirket, şimdi de Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Galatasaray’a sponsor oluyor.

“Kulübümüz Getir ile yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyor”

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz, dünyada ilk kez ortalama 10 dakikada market ürünleri teslimat modelini başlatan ve büyümesini hızla sürdüren Getir ile yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyor. İmza töreni Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ve Getir Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Tuncay Tütek’in katılımıyla 10 Ağustos 2021 Salı günü saat 11.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleşecek.”

Getir hakkında

Getir, 2015 yılında dünyanın ilk ultra hızlı market teslimat hizmeti olarak İstanbul’da kuruldu. Şirket, son yıllarda hızla büyüdü. İngiltere (Ocak 2021), Hollanda (Mayıs 2021), Almanya ve Fransa’ya (Haziran 2021) başarılı pazar girişleri yaptı. Müşteriler, uygulama üzerinden market alışverişi sipariş edebiliyor; taze meyve ve sebzelerden kişisel bakım ve ev bakım ürünlerine kadar her şey dahil olmak üzere haftanın yedi günü, gündüz ve gece hizmet alabiliyor.

Şirket, bin 500’den fazla günlük ürünü dakikalar içinde teslim ediyor. Online market teslimatı hizmetlerinde sürdürülebilir ve gürültüyü azaltan bir yaklaşım sağlamak için şirketin tüm scooter ve bisikletleri elektriklidir.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds