Ara
Close this search box.

WORLDEF, e-ticaret liderlerini buluşturuyor

e-ticaret
e-ticaret

ELC; e-ticaret liderlerini gala gecesinde buluşturuyor. Türkiye İş Bankası’nın ana iş ortağı olduğu gecede, Türkiye’nin e-ticaret ekosistemi bir araya geliyor. Türkiye’nin ilk ve tek c-level e-ticaret kulübü olan ELC’nin geleneksel hale getirdiği gala gecesinin bu yıl ikincisi yapılacak. Gala gecesi, 18 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus İstanbul Otel’de düzenlenecek. WORLDEF Başkanı Ömer Nart’ın açılış konuşması ile başlayacak gecede ELC üyesi e-ticaret liderlerine plaket takdim edilecek.

Ömer Nart: E-ticaret liderleri için sürprizlerimiz olacak

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, ELC’nin ikinci gala gecesinin Türkiye’nin önde gelen e-ticaret sitelerinin yöneticilerini bir araya getireceğini söyledi. Ömer Nart, şu bilgileri paylaştı; “ELC gala gecesini artık geleneksel olarak düzenliyoruz. İlk gala gecemizde Türkiye’nin en iyi 100 e-ticaret liderini anons etmiştik. Bu gala gecesinde de e-ticaret liderleri için sürprizlerimiz olacak.” Ömer Nart, ELC’nin e-ticaretin nabzı tuttuğunu belirterek, ekosistemin gelişmesinde katkı sunacak etkinlikler, raporlar ve toplantılar organize ettikleri bilgisini paylaşarak, “E-ticaret ve e-ihracat sektörünün gelişmesi ve güçlenmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret topluluğu

Türkiye’nin ilk ve tek c-level e-ticaret kulübü Ecom Leaders Club, Türkiye’nin en önemli e-ticaret ve e-ihracat topluluğu olma vizyonu ile kuruldu. Türkiye’deki önemli e-ticaret yöneticilerini bünyesinde barındıran kulüp, e-ticaret, sınır ötesi e-ticaret veya e-ihracat yapmak isteyen perakende markaları bir araya getiriyor. Kapalı devre uluslararası tecrübe paylaşım toplantıları ile perakendecilerin işlerini geliştirmelerini sağlayan ELC, Türkiye’deki e-ticaret oyuncularının farklı ülkelerdeki e-ticaret oyuncuları ile işbirliği geliştirmelerine olanak tanıyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds