Ara
Close this search box.

Nalburdayim.com, 10 yıllık hedefine 1 yılda ulaştı

Nalburdayim
nalburdayim

Nalburdayim.com, genişlettiği ürün kategorisi ile büyümesini sürdürüyor. Kişisel bakımdan bahçe ve inşaat grubuna, elektrikli ev aletlerinden bakım ve onarım malzemelerine kadar binlerce ürünü kullanıcıları ile buluşturan Nalburdayim.com, 2020 yılında yüzde 100 oranında büyüdü. Bu yılın içerisinde duş sistemleri ve sauna kategorilerini de platformuna eklemeyi hedefleyen Nalburdayım, bu yılı da yüzde 100 büyüme ile kapatmayı planlıyor.

“10 yıllık hedef olarak belirlediğimiz büyümeyi sadece 1 yılda elde ettik”

Dünya gazetesi bünyesinde düzenlenen “Dünya Talks” programına katılan Nalburdayim.com Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Bük, 1 yıl içerisinde beklentilerin çok üstünde büyüme oranı yakaladıklarını ifade etti. Fabrikalar ile direkt iletişim halinde olduklarını söyleyen Bük, “Tüketicilerimizin beklentilerini karşıladığımız için avantajlı durumdayız. Bu sayede 10 yıllık hedef olarak belirlediğimiz büyümeyi, sadece 1 yılda elde ettik. Platformumuza ekleyeceğimiz yeni kategorilerle bu sene de yüzde 100 büyüme oranı yakalamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bük, Covid-19 salgını sırasında oluşan gerekli ihtiyaçlar için hızla aksiyon almalarının performanslarını olumlu anlamda etkilediğini ifade etti. Şirketin YK Başkanı, değişen alışveriş alışkanlıklarına anında yanıt verdiklerini kaydetti.

Nalburdayim.com hakkında

Neyzen Yapı Market bünyesindeki Nalburdayim.com, 1990 yılında Esenyurt’ta açılan küçük bir nalbur dükkanı ile piyasaya giriş yaptı. Şirket, 30 sene içerisinde 5 perakende mağazası ve kendi filosu ile Türkiye’nin en önemli yapı mağazalarından biri oldu. Neyzen AŞ, bu süre zarfında inşaat ve yapı malzemelerinin toptan ve perakende satışına devam etti; iş alanı ve gücünü büyüterek ihracat yapmaya başladı. Nalburdayim.com 2019 yılında e-ticaret hizmetini kullanıcıların beğenisine sundu.

Tüm ürünlerde geçerli olmak üzere ücretsiz kargo hizmeti ile e-ticaret alanında hızlı bir giriş yapan Nalburdayim.com, bahçeden oto malzemelerine, temelden çatıya, banyodan mutfağa kadar birçok kategorideki binlerce ürünü kullanıcılarına ulaştırdı. Nalburdayim.com, kaba inşaat malzemeleri kategorisinde kapıya teslimat yapan ilk platform oldu. Şu an sadece İstanbul’da faaliyet gösteren pilot uygulama, yakın zamanda tüm Türkiye’de hizmet verecek.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds