Ara
Close this search box.

Kastamonu Belediyesi online mağaza açıyor

Kastamonu Belediyesi
Kastamonu Belediyesi

Kastamonu Belediyesi’nin e-ticaret sitesi projesinde, kadınların evlerinde ürettikleri çeyiz eşyası, el oyması, taş baskı, tığ oyası, el nakışları, dekoratif ev aksesuarları, takı, süs eşyası ve çanta gibi birçok el emeği ürün satışa sunulacak. Ayrıca, bölgede yetişen yöresel ürünler de belediye güvencesi ile online mağazada yer alacak.

Kastamonu Belediyesi Başkanı Galip Vidinlioğlu, proje ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Ev kadınlarının hane ekonomisine katkı sağlamaları amacı ile belediyenin hayata geçireceği proje hakkında bilgi veren Başkan Vidinlioğlu, ulusal bazda satış yapan e-ticaret sitelerinde belediye güvencesi ile yer alacak yöresel ürünleri kazanca dönüştürmek isteyen ev kadınlarının belediyeye kayıt yaptırması gerektiğini söyledi.

Kastamonu Belediyesi Başkanı: Güvenilir online ticaret sağlayacağız

Vidinlioğlu, “Kastamonu kadınının üstün gayretini, yeteneğini ortaya çıkarmak ve hane ekonomisine katkı sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu projemizin geri dönüşünün olumlu olacağına inanıyorum.” dedi. Üreten kadınlara her zaman destek vereceklerini vurgulayan Başkan Vidinlioğlu, şu ifadeleri kullandı;

“Kastamonulu hanımefendiler, evlerinde hazırladıkları, tamamı el emeği göz nuru olan ürünlerin fiyatlarını hem kendileri hem de yetkili birimlerimiz eşliğinde belirleyip belediyemize teslim edecekler. Biz de güvenilir online ticaret sitelerinde satışlarını gerçekleştirmelerine imkân sağlayacağız. Söz konusu ürünlerin hizmete sunulması, ailelere ekonomik anlamda katkı sağlayacak olması bizi de oldukça mutlu edecektir.”

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

One Response

  1. Merhaba, online mağazanız açıldı mı? Açılmadıysa ne zaman açılacağı konusunda bilgi rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds