Ara
Close this search box.

Zalando; Litvanya, Slovakya ve Slovenya pazarına açılıyor

Online giyim
Zalando

Zalando, 2008 yılında Berlin’de kuruldu. Şirket, şu anda yaklaşık 42 milyon aktif müşterisine, giyim, ayakkabı, aksesuar kategorisinde hizmet sunuyor. Alman şirket tarafından yapılan açıklamada, bu üç pazardaki müşterilerin satın alma tarihinden 30 güne kadar ücretsiz teslimat ve ücretsiz iade fırsatlarından yararlanacağı bildirildi.

Zalando, Avrupa moda pazarı pastasından yüzde 10 pay almayı hedefliyor

2025 yılına kadar 30 milyar avronun üzerinde brüt mal değeri hedefleyen şirket, Avrupa’nın önde gelen online moda perakendecilerinden biridir. Buna ek olarak Doğu Avrupa’ya genişlemesi, şirketi Avrupa’da modanın başlangıcı olma hedefine daha da yaklaştırıyor. Almanya merkezli online giyim platformu, uzun vadede 450 milyar avro değerindeki Avrupa moda pazarının yüzde 10’una sahip olmayı hedefliyor.

Zalando Orta Avrupa Başkan Yardımcısı Lisa Miczaika, Litvanya, Slovakya ve Slovenya’daki müşterilerini ağırlamaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını ifade etti. Miczaika, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Müşterilerimize en iyi teklifleri, deneyimimizle beraber sunacağız. Platformumuzun yeni üç ülkedeki lansmanı, Avrupa’da moda’nın başlangıç noktası olma yolunda büyük bir adımdır. Zalando’yu, daha fazla müşteriye ulaştıracağız.”

Yerel markalar, yeni pazarlardan yararlanabilecek

Şu anda uluslararası Zalando platformu üzerinden satış yapan markalar ve perakendeciler, bu üç farklı pazardaki müşterilerle bağlantı kurabilecek. Buna ek olarak Litvanya, Slovakya ve Slovenya merkezli markalar, Avrupa’da online satış yapmak isterlerse Zalando’nun ortak programına katılabilecek. Halihazırda ürünlerini uluslararası Zalando platformu üzerinden satan markalar ve perakendeciler, bu üç pazardaki müşterilerle bağlantı kurabilecek.


Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds