Ara
Close this search box.

E-ticaret liderleri “ELC Members Meeting” programında buluştu

e-ticaret liderleri
e-ticaret liderleri

Türkiye’nin ilk e-ticaret kulübü ELC etkinlikleri, Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile sadece isme özel davet usulü ile gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda düzenlenen “ELC Members Meeting” programı, e-ticaret liderlerini bir araya getirdi. 8 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00-17:00 saatleri arasında online ortamda düzenlenen programa, özel olarak davet edilen, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret yöneticileri katıldı.

Programın başında WORLDEF Global Events Genel Müdürü Muhammed Biral, “ELC 2021 Faaliyet Planı” sunumu yaptı. Biral, ELC’nin 2021 yılını kapsayan çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı. Programda daha sonra ELC’nin ana iş ortağı Türkiye İş Bankası’nın KOBİ ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Bölümü Birim Müdürü Deniz Gürkan bir konuşma yaptı.

E-ticaret liderleri tecrübelerini paylaştı; tabu oynadı

ELC jüri üyelerinin selamlama ve tanışma konuşmalarının ardından, programa katılan e-ticaret yöneticileri gruplandırılmış online tanışma odalarında sohbet etme ve tecrübelerini paylaşma fırsatı buldu. Programın sonunda “E-Ticaret Tabusu” oyunu oynandı. E-ticaret liderleri, geleneksel tabu oyunun özel terimler ile e-ticarete uyarlandığı online oyunda keyifli dakikalar yaşadı.

Ecom Leaders Club nedir?

Ecom Leaders Club, Türkiye’nin ilk e-ticaret kulübüdür. Sadece isme özel davet usulü ile gerçekleştirilen ELC üst düzey etkinlikleri; iş çevresini genişletmek, en son e-ticaret / e-ihracat trendleri hakkında bilgi edinmek ve kendi iş alanındaki güncel çözüm-hizmet uygulamalarını bizzat ilgili alanda uzman firmalarından dinleyerek yeni iş fırsatları geliştirmek isteyen karar verici seviyedeki yöneticilere yöneliktir. Ecom Leaders Club’ın ana iş ortağı Türkiye İş Bankası’dır.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds