Ara
Close this search box.

E-ticaret ile ilgili takip edilmesi gereken 10 kaynak

e-ticaret
e-ticaret

Bunlar ilk başta çok basit ve anlaşılır şeyler gibi algılanabilir. Fakat güvenilir kaynakları bulmak o kadar da kolay değil. Bu yazıda ele aldığımız e-ticaret ile ilgili takip edilmesi gereken 10 kaynak, daha üretken ve yenilikçi vizyon sağlayacak!

E-ticaret ekosistemindeki son gelişmeleri takip edin!

  • Internet Retailer

E-ticaret haberleri için takip edilmesi gereken kaynaklardan biridir. Bu sitede, farklı e-ticaret stratejileri ve eğilimleri hakkında birçok araştırma bulunuyor. Bunun haricinde e-ticaret ile ilgili önemli bilgiler, rakamlar ve analizler yer alıyor.

  • Tamebay

Online pazarda satış yapan satıcılar için ideal bir kaynak… Amazon, eBay ve diğer büyük e-ticaret platformları hakkında makaleler ve haberler sayesinde sektör ile ilgili birçok bilgiye ulaşılabilir.

  • Practical E-Commerce

Dünya çapındaki e-ticaret işletmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Burada e-ticaret ile ilgili farklı makaleler ve uzman yorumları bulunuyor. Ayrıca, sektör hakkındaki analizler, pazarlama stratejileri, site tasarımları da yer alıyor.

Değişen iş ortamına ayak uydurun!

  • Business Insider

Finans, medya, teknoloji ve diğer sektörler ile ilgili haberleri kullanıcılarına ulaştırıyor. 2007 yılında kurulan Business Insider, internet dünyasındaki en büyük kaynaklardan biridir.

  • Entreprenur

“İşinizi başlatın, yürütün ve büyütün” sloganı ile dünya çapındaki girişimcilere ve işletme sahiplerine tavsiye, rehberlik ve iş dünyası ile ilgili öngörüler sağlıyor.

Online perakende trendlerini takip edin!

  • Essential Retail

Deneyimli editör ve uzman kadrosu ile perakende dünyasındaki küresel haberleri ve gelişmeleri okuyucularıyla paylaşıyor. Aynı zamanda webinar kanalları ve özel etkinlikler de düzenliyor. Bu etkinlikler, ekosistem ile ilgili yeni bilgiler öğrenme konusunda büyük fırsatlar sağlıyor.

  • Retail Touch Points

Dijital pazarlama ve perakende sektöründeki haberleri ve en güncel trendleri içeriyor. Uzun vadeli ve sürdürülebilir bir başarı arayanların bu siteye mutlaka göz arması gerekiyor!

  • Retail Dive

Profesyonel editör ekibi ile perakende sektöründeki haberleri detaylı ve orijinal bir şekilde analiz ediyor.

İşletmenizin verimliliğini artırın!

  • Small Biz Trends

Küçük çaplı işletme sahipleri ve girişimciler için ödül veren bir sitedir. Sitede 400’ten fazla sektör uzmanı bulunuyor.

  • SmallBusiness

Küçük işletme sahiplerinin yaşadıkları zorluklara farklı çözümler sunuyor. Burada paylaşılan içerikler sayesinde işletmelerinin verimliliğini artıran birçok girişimci var!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds