Ara
Close this search box.

Ülker, e-ihracat ile global pazarlarda büyümeyi hedefliyor

Ülker
Ülker

Ülker’in ürünleri arasında; Albeni, Hanımeller ve Biskrem gibi markaların ürünleri bulunuyor. Ülker, bu hizmeti İngiltere, İspanya ve Almanya’da da vermeyi planlıyor. Ülker’in e-ihracat özelindeki tedarik altyapısı sadece online kanallara hizmet veren E-Star aracılığıyla sağlanıyor.

“Ülker ürünlerini farklı kanallarla dünyanın her yerine ulaştırmayı hedefliyoruz”

Ülker İş Geliştirme Direktörü Utku Soylu, Ülker olarak büyük ihracat potansiyeline sahip olduklarını; bu doğrultuda bu potansiyeli e-ihracatta kullandıklarını ifade etti. Soylu, bütün operasyonel süreçlerin E-Star altyapısıyla sağlanıldığını; ürünleri farklı kanallar aracılığıyla farklı bölgelere taşıyarak büyüme hedeflerine biraz daha yaklaşacaklarını vurguladı. İlk mağazaların Hollanda, İtalya ve Fransa’da açıldığını belirten Soylu, “Bu mağazaları Almanya, İspanya ve İngiltere pazarına da getireceğiz. Ülker ürünlerini farklı kanallar aracılığıyla dünyanın her yerine ulaştırmak bizim ana hedefimiz.” şeklinde konuştu.

E-Star global operasyonlar müdürü Kunter Aşkın ise, global pazarlarda rağbet gören markaları dünyadaki tüketicilerle buluşturmayı, tüm ortakları için pazarı büyütmeyi hedeflediklerini ifade etti. E-Star, e-ticaret dünyasına girmeyi hedefleyen markalara özel ürün ve hizmetler sunan bir kurum.

2019 yılında Yıldız Holding bünyesinde kurulan E-Star, Yıldız Holding markaları dışında da e-ticaret pazarına girmek isteyen markalarla işbirliği yapıyor. E-Star; Banabi, Getir, istegelsin, Avansas, Ofis, Trendyol, Hepsiburada, N11, Çiçek Sepeti ve Gittigidiyor gibi şirketlerin e-ticaret operasyonel organizasyonlarını üstleniyor. Şirket, ayrıca, Amazon Avrupa’da da hizmet veriyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds