Ara
Close this search box.

WORLDEF ile Türkiye İş Bankası arasındaki ana iş ortaklığı yenilendi

ana iş ortaklığı
ana iş ortaklığı

E-ihracat ve e-ticaret odaklı uluslararası eğitim, etkinlik ve danışmanlık hizmetleri veren WORLDEF, iş ortakları ile vizyonunu genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede Türkiye’nin ilk e-ihracat platformu olan WORLDEF ile İş Bankası’nın iş birliği devam ediyor. Buna göre, İş Bankası’nın WORLDEF’in tüm etkinliklerinde ve e-ticaret yöneticilerini bir araya getiren Ecom Leaders Club ile ana iş ortaklığı devam edecek.

Ömer Nart: Ana iş ortaklığımız ile e-ihracatçılarımıza ufuk açıyoruz

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, İş Bankası ile ana iş ortaklığının WORLDEF’e güç verdiğini söyledi. “İş Bankası’nın global gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz.” diyen Nart, “İş Bankası ile 2019 yılında başlattığımız ana iş ortaklığı ile birçok etkinlikte iş birlikleri geliştirdik. Networkumuz ile İş Bankası’nın global vizyonunu birleştirerek, e-ihracatçılarımıza global bir ufuk açıyoruz.” sözlerini kaydetti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds