Ara
Close this search box.

Kargo entegrasyonları e-ticaret işletmelerine fırsatlar sunuyor

kargo entegrasyonları
kargo entegrasyonları

Pandemide e-ticaretin artması, rekabetçi bir perakende pazarı oluşmasına sebep oldu. Covid-19 salgınının belirsizliği ve e-ticaretin büyüme eğilimi, insanları online alışverişe yönlendirdi. E-ticaret pazarından yararlanan işletmeler, yerel olarak sundukları hizmetleri uluslararası pazara taşımak istiyor. Bu noktada UPS Smart gibi kargo entegrasyonlarının önemi ortaya çıkıyor.

UPS müşterilerine ücretsiz sunulan online sistem, sanal pazarlar ve sosyal medya entegrasyonu ile çalışıyor. Bu hizmetlerin yanı sıra, ihracat hizmeti de veren sistemde müşteriler sevkiyat, gönderi ve vergiler hakkında verilere ulaşabiliyor. Ayrıca, kullanıcılarına elektronik fatura ve gönderi etiketi konusunda da yardımcı oluyor.

Kargo entegrasyonlarının sağladığı kolaylıklar

Uluslararası teslimat şirketinin sunduğu kargo entegrasyonları, e-ticaret markalarına birçok fırsat sunuyor. Kargo paketlerinin hızlı bir şekilde hazırlanmasını sağlayan sistem, müşterilerin farklı talep ve beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Sistem, maliyet ve zaman tasarrufu da sağlıyor.

Bununla birlikte e-ihracat gönderileri için de çok rahat bir takip sistemi sağlıyor. Müşteriler, sistem sayesinde online pazaryerlerinde e-ticaret ve e-ihracat işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Deneyimli kargo şirketi kullanıcılarına, hızlı ve güvenli bir teslimat sözü veriyor. Kullanıcılar, bu sayede uluslararası alanda rekabete edebiliyor. Dijital bir müşteri deneyimi sunan kargo entegrasyonları, e-ihracat pazarına girmek için de yardımcı oluyor.

UPS Türkiye yetkilileri, e-ticaret odağında daha önce benzeri görülmemiş bir yükseliş olduğunu belirterek, online mağazalar için yeni fırsatlar olduğunu hatırlattı. Markanın müşterilerine sunduğu Smart hizmetinin hız, güvenilirlik ve müşteri hizmeti sunduğunu belirten yetkililer, “Müşterilerimiz için küresel ticareti daha da kolay hale getirecek çözümler arayışındayız. Her işletme için muazzam fırsatlar sunuyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlıyoruz; hem yurt içi hem de uluslararası alanda faaliyet göstermelerine, küresel pazara girebilmelerine yardımcı olmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz.” sözlerini kaydetti.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds