Ara
Close this search box.

WORLDEF, Real.de ile iş birliği yaptı

WORLDEF, Alman online pazaryeri Real.de iş birliği yaptı.
WORLDEF, Alman online pazaryeri Real.de iş birliği yaptı.

WORLDEF, küresel e-ticaret ekosisteminin önemli aktörü Alman Real.de pazaryerinin Türkiye’deki partneri oldu. Bu pazaryerinde satış yapmak isteyen Türk firmalar, WORLDEF’in iştiraklerinden e-ticaret ve e-ihracat danışmanlık şirketi WORLDEF Enterprise aracılığı çeşitli imkanlar elde edebilecek. Pazaryerine özel eğitimler WORLDEF Enterprise aracılığı ile doğrudan müşterilere ya da satıcılara aktarılacak. Real için danışmanlık hizmetleri sağlayan ilk ve tek firma WORLDEF Enterprise oldu.

WORLDEF ile Real’e giriş kolaylaşacak

Almanya’nın dev perakendecilerinden biri olan Real’e yurtdışı şirket kurulumu ile giriş yapılabiliyor. Real’e kayıt aşamasında şirketleri zor bir süreç bekliyor. Real’e kayıt olmaya çalışan birçok firma, karmaşık kayıt işlemleri sebebiyle sisteme kaydolamıyor.

Bu aşamada WORLDEF Enterprise iş birliği sayesinde Real’e giriş işlemleri hızlanıyor ve bir hata olduğunda düzeltme imkanı veriliyor. Bir Türk müşteri Real’de satış yapmak istediğinde Almanya’da ya da Türkiye’de olsa bile partner sayfası sayesinde WORLDEF Enterprise ekiplerine ulaşabiliyor. Real, yakın bir zamanda Türk şirketleri de platformda satış yapmak üzere kabul etmeye başlayacağını duyurdu.

Real.de hakkında

Almanya’nın en büyük pazaryerlerinden biri olan Real.de, tüm kategorilerde satış yapabilecek yatay bir pazaryeridir. Real sayesinde 30’dan fazla ülkede ürün satmak mümkündür. Real’in en büyük avantajı Almanya’da bulunan 280’den fazla süpermarketi sayesinde marka bilinirliği ve güvenilirliğidir. Bu sebeple 2017 yılı itibariyle açılan online pazaryeri Real.de, hızlı bir şekilde üst sıralara yükselmiş ve sadık bir müşteri kitlesi oluşturmuştur.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds