Ara
Close this search box.

Payoneer Plus Nedir, Avantajları Nelerdir?

Payoneer Plus, yüksek kazançlı profesyoneller ve işletme sahipleri için özel olarak tasarlanmıştır.
Payoneer Plus, yüksek kazançlı profesyoneller ve işletme sahipleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Payoneer Plus, yüksek kazançlı profesyonellere özel bir hizmettir. Payoneer; işletmelere, profesyonellere, dijital pazarlamacılara, ürün veya hizmet pazarlarına ve serbest çalışanlara yönelik bir online ödeme sistemidir. İşletmelerin yüklenicilerine, çalışanlarına ve diğerlerine ödeme yapmaları için para birimi dönüştürme, doğrudan ödeme çözümleri, entegrasyonlar ve araçlar sağlar. 200’den fazla ülkede işletmelere ve profesyonellere çeşitli olanak tanır. Ödeme platformunun 4 milyondan fazla müşterisi vardır.

Payoneer Plus Nedir?

Payoneer Plus, yüksek kazançlı profesyonellere ve işletme sahiplerine, yerel para birimindeki kazançlarını artıracak ve küresel olarak iş yapma biçimlerini iyileştirecek özel avantajlar sağlayan bir hizmettir.

Payoneer Plus ile sınır ötesi işlemleri kullanırken, banka havalesi SWIFT veya PayPal ile ödeme yapılabilir. Bu tür işlemlerin maliyeti nispeten yüksek olabilir ve bu nedenle, müşterilerin ikamet ettiği yerel bir banka hesabı varsa ödeme yerel olarak yapılabilir. Yerel banka hesabına sahip olmak için işletmenin ek olarak yerel bir ofisi olması gerekebilir veya yerel bir banka hesabı açmak için bir acente kullanması gerekebilir.

Payoneet Plus Avantajları Nelerdir?

Payoneer’ı kullanarak, işletmeler neredeyse anında yerel para biriminden ödeme alabilir. Sınır ötesi ödemeleri daha ucuz daha hızlı ve daha kolay hale getiren, güvenilir bir hizmettir.

Payoneer Plus’un avantajları şunlardır;

  • İşletmeler, uluslararası ölçekte büyüyebilmeleri için çeşitli ihtiyaçlar, teklifler ve hizmetlerle eşleştirilir.
  • Güçlü bir network oluşturmak amacıyla Payoneer kullanıcılarına özel etkinliklerden faydalanılabilir.
  • Yüksek kazançlı profesyonellere özel fiyatlarla ücretlerden tasarruf edilebilir.
  • Sektör uzmanları ile etkileşim halinde içgörüler elde edilebilir.
  • En son sürüm özelliklerden ilk olarak Payoneer Plus müşterileri faydalanabilir.
  • İhtiyaç halinde Payoneer çalışanlarından doğrudan tavsiye veya destek alınabilir.

Bunların yanında Payoneer Plus üyeleri üyelik ve işlem ücreti ödemez; tercihli döviz kurlarına erişim imkanı bulabilir.

Payoneer Nasıl Kullanılır?

Payoneer, ekosistemdeki en iyi ödeme hizmetleri arasında bulunuyor. Eğer pazaryerleri vasıtasıyla ödeme almak gerekiyorsa Payoneer ideal bir seçenektir. Malları veya hizmetleri için ödeme yapması ya da ödeme alması gereken KOBİ’ler, tüm uluslararası işlemlerinde Payoneer ya da Payoneer Plus kullanabilir. Ürünleri için e-ticaret pazarlarından ödeme alması gereken online satıcılar için de Payoneer oldukça iyi bir tercih olacaktır.

Payoneer, dünyanın dört bir yanındaki alıcılara toplu ödeme göndermek için uluslararası ödeme seçeneğidir. İş ödemelerini göndermek veya almak için iyi bir seçimdir. PayPal’a büyük bir rakiptir. Ancak aileniz veya arkadaşlarınız arasında para göndermek veya almak için veya ön ödemeli banka kartlarını kullanarak ödeme yapmanın birincil yolu olarak para transferi hizmetleri arıyorsanız size göre değildir.

Payoneer, sadece ticari işlemlerin ödemeleri ile ilgilidir. Payoneer’in belirli işlemlerde limitleri vardır. Ödeme talepleri için ödeme yapılması veya diğer Payoneer müşterileri tarafından başlatılan ödemeler durumunda, kredi kartı ödemeleri için 15 bin dolar, 15 bin avro ve 15 bin sterlin limitleri vardır. Diğer Payoneer müşterilerinden yapılan ödemeler için aylık 100 in dolarlık bir limit vardır.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Mubadala Getir
Markalar

Getir’in Mubadala’ya devri onaylandı!

Hızlı teslimat ve e-ticaret platformu Getir, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli yatırım şirketi Mubadala’ya devrediliyor. Rekabet Kurumu, Mubadala’nın devir başvurusunu onayladı.

Days
Hours
Minutes
Seconds