Ara
Close this search box.

FOEVENT, Fortune 500 Türkiye Dijital Zirvesi’ne imzasını attı

FOEVENT, Fortune 500 Türkiye Dijital Zirvesi’nin online alt yapısında aktif rol aldı.

Fortune Türkiye, Türk iş dünyasının kanaat liderlerini buluşturdu. 27 Ekim 2020 Salı günü “Eylem 2020: Yeni Bir On Yılı Yeniden Keşfetmek” ana teması ile online olarak düzenlenen Fortune 500 Türkiye Dijital Zirvesi; küresel liderleri, lider teknoloji sağlayıcılarını ve Türkiye’nin en etkili CEO, CFO ve CIO’larını ağırladı. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, zirve kapsamında düzenlenen “The Role Of E-Commerce On The New Digital Normal” konulu panelin moderatörlüğünü yaptı.

Zirvenin online altyapısı FOEVENT tarafından sağlandı

Zirvenin dijital ve online alt yapısı WORLDEF’in sanal etkinlik markası Focus On Event tarafından sağlandı. FOEVENT, zirvenin davet operasyonunda da aktif olarak yer aldı.

Fortune 500 Türkiye Dijital Zirvesi, bu yıl, 1 konuşmacıyı dijitalde ağırladı. 7’si global olmak üzere; 24 yerel konuşmacının yer aldığı zirvede, 10 saat boyunca dijital mecradan canlı yayın gerçekleşti. Toplamda 5 ülkeden bin 199 katılımcının yer aldığı zirvede, 339 bin 660 dakika izlendi. Ayrıca, 526 stant aktivitesi düzenlendi. Bu programların dijital süreçlerinde Focus On Event ekibi aktif olarak rol aldı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds