Ara
Close this search box.

Online World E-Commerce Forum G20 Ertelendi!

Online World E-Commerce Forum G20, pandemi önlemleri sebebiyle 2021 yılına ertelendi.

Forum, 2-3-4 Aralık 2020 tarihleri arasında Shangri-La Bosphorus Hotel’de ve online ortamda hibrit modelle gerçekleştirilecekti. Forum, Covid-19 vakalarındaki artış ve bu kapsamda genişletilen pandemi önlemleri sebebiyle 2021 yılına ertelendi. Forumun yeni tarihi daha sonra açıklanacak. 2021 yılına ertelenen forum”, G20 ülkelerinin ticaret, ekonomi ve finans bakanlarını bir araya getirecek. Forumda “yeni dijital normal” dönem ele alınacak.

World E-Commerce Forum

World E-Commerce Forum, 2017 yılından bu yana sektöründe uzman uluslararası ve yerel konuşmacılarıyla e-ihracat ve e-ticaret ekseninde sektörün nabzını tutuyor. Forum, sunduğu uluslararası network imkanıyla global perakende markalarına e-ticareti kolaylaştıracak katkılar sunma misyonu üstleniyor. Her yıl ekosistemin paydaşlarına uluslararası vizyon sunan ve dünyanın farklı ülkelerindeki e-ticaret ekosisteminden önemli isimleri bir araya getiren forumda, e-ticaret ile ilgili önemli konular ele alınıyor, sorunlara çözüm aranıyor.

Forum, Covid-19 pandemisi sebebiyle 16 Mayıs 2020 tarihinde T.C. Ticaret Bakanlığı, İngiltere Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle ilk kez online olarak düzenlendi. Bugüne kadar 1’i online olmak üzere İstanbul’da 3, Bakü’de 1 toplam 5 farklı “World E-Commerce Forum” organize edildi.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds