Ara
Close this search box.

WORLDEF’in etkinlik partneri olduğu CFO Summit, ekosistemi birbirine bağladı

CFO Summit, bu yıl “Reconnect” (Yeniden Bağlan) teması etrafında düzenlendi.

Türkiye’nin finans liderleri zirvesi CFO Summit, bu yıl “Reconnect” (Yeniden Bağlan) teması etrafında düzenlendi. Online ve fiziksel ortamda hibrit modelle düzenlenen zirvenin online altyapısı, WORLDEF’in online etkinlik markası FOCUS ON EVENT (FOEVENT) tarafından sağlandı. Covid-19 önlemleri çerçevesinde üst düzey konuşmacılar Hilton Bomonti Otel’de bir araya geldi; katılımcılar ise zirveye online ortamda katıldı. 17 Kasım 2020 Salı günü 09:30-16:00 saatleri arasında online ortamda düzenlenen zirve, Türkiye’nin finans/ekonomi alanında en önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yaptı.

CFO Summit’te, ekonomi ve iş dünyası için zorlu bir yıl olan 2020’nin etkileri ve geleceğe dair öngörüler konuşuldu. Konuşmacılar, “Kriz Zamanlarında Birlikte Çalışmak”, “Bağlantılı Finans: Bankacılık ve Bankacılıkta Yeni Normal”, “Tech-Fin’de Tarihi Fırsat”, “Stratejik Risk Yönetimi ve Krize Küresel Bakış”, “Covid-19 Sonrası Strateji ve Risk Yönetimi” gibi konularda değerlendirmeler yaptı; öngörülerini ekosistemle paylaştı. Zirve, ayrıca, “Küresel Resesyon ve Sürdürülebilir Büyüme İkilemi Kıskacında Türk Ekonomisi ve Şirketlerimiz” ve “Dayanıklılığı Arttırmak” konularında 2 panele de ev sahipliği yaptı.

CFO’lar, geleceği konuştu

Zirvede açılış konuşması yapan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, fikir alışverişi ve beyin fırtınalarının önem taşıdığı bu dönemde CFO Summit’in bunlara bir alan oluşturduğunu söyledi. CFO Summit 2020’de CFO’lar, “sektöre yeniden bağlanma” üzerine değerlendirmelere yaparak, gelecekte odaklandıkları stratejiler hakkında ipuçları verdi.

Türkiye’nin önde gelen CFO’larını ortak bir platformda buluşturan zirveye katılan önemli isimlerden bazıları şunlar; Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Borusan Otomotiv CEO’su Hüseyin Kadri Samsunlu, Shell Global VP Finance Philip Sanderson, Alarko Holding Genel Müdürü Ümit Nuri Yıldız, EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, IC Holding CEO’su Murad Bayar, Fortune Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Şule Laleli.

CFO Summit altyapısı FOEVENT tarafından sağlandı

Zirvenin online altyapısı WORLDEF’in sanal etkinlik markası FOEVENT tarafından sağlandı. Ayrıca, zirvenin davet operasyonu da FOEVENT tarafından yürütüldü. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile düzenlenecek zirvedeki panelin moderatörlüğünü STFA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Nas yaptı. CFO Summit, DataExpert ve Fortune Türkiye iş birliği ve Turkcell’in sponsorluğunda düzenlendi.

Zirveye kimler katıldı?

Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CFO’ları ve finans/bankacılık sektörü orta ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı zirvede, finans/ekonomi alanında uzman akademisyenler ve sektör danışmanları da yer aldı. Zirveye ayrıca, uzman basın mensupları ve düşünce önderleri, finansal yönetim danışmanları ve önde gelen ekonomist, stratejist ve sektör duayenleri de CFO Summit 2020’nin katılımcıları da katıldı.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds