Ara
Close this search box.

E-ticaret eğitimine MEB onayı: WBS, MEB onaylı ilk ve tek e-ticaret okulu oldu!

WORLDEF BUSINESS SCHOOL’un MEB’e yaptığı “e-ticaret ve e-ihracat okulu” başvurusu sonuçlandı. Buna göre WBS, MEB’den resmen onay aldı. Böylece WBS, e-ticaret ve e-ihracat alanında MEB onaylı Türkiye’nin ilk ve tek okulu oldu.

WORLDEF Plaza

“E-ticaret ve e-ihracat alanında nitelikli işgücü yetişmesi için çalışıyoruz”

WORLDEF BUSINESS SCHOOL Genel Müdürü Orxan Isayev, WORLDEF ailesi olarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini söyledi. WBS’in MEB tarafından onay almasının önemine vurgu yapan Isayev, MEB onayının, WBS’in kurumsal yapısını resmileştirdiğini de belirterek, WBS bünyesinde yeni e-ticaret ve e-ihracat eğitim kurguları üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

WORLDEF BUSINESS SCHOOL Genel Müdürü Orxan Isayev

Isayev, şunları kaydetti; “WORLDEF BUSINESS SCHOOL, geleneksel e-ticaret programlarından farklı olarak e-ticaret ve e-ihracat girişimcisi olmak isteyen kişi ve kurumların tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla modellendi. İhracatçı birlikleri, ticaret ve sanayi odaları, üniversiteler ve kalkınma ajanslarının bölgesel e-ticaret ve e-ihracat kalkınma hedeflerine uygun olarak bir eğitim kurgusu yapıyoruz. WORLDEF BUSINESS SCHOOL olarak Türkiye’nin ihtiyacı olan e-ticaret ve e-ihracat alanında nitelikli işgücünün yetiştirilmesi için de özel bir çaba sarf ediyoruz.”

WBS ile e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine özel eğitimler

WORLDEF BUSINESS SCHOOL, ağırlıklı olarak ihracatçı birlikleri, sanayi ve ticaret odaları ve kalkınma ajanslarının yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ticaret Bakanlığı ile de eğitim işbirlikleri yapıyor. E-ticaret ve e-ihracat profesyonellerinin yer aldığı WORLDEF BUSINESS SCHOOL’da, e-ticaret ve e-ihracat için temel, orta ve ileri düzey uzmanlık seviyelerinde online ve sınıf eğitimleri veriliyor. 2020 yılının üçüncü çeyreği itibariyle WBS bünyesinde son 2 yılda 14 binden fazla katılımcı e-ticaret ve e-ihracat eğitimi aldı.

Her hafta e-ticaret webinarı düzenleniyor

WORLDEF BUSINESS SCHOOL bünyesinde her hafta e-ticaret ve e-ihracat webinarları düzenleniyor. İnternet seminerlerine, ekosistemdeki büyük e-ticaret sitelerinin yöneticileri tecrübelerini paylaşıyor. E-ticaret webinarları, WBS Genel Müdürü Orxan Isayev’in moderatörlüğünde gerçekleştiriliyor.

WBS’in kurguladığı eğitim başlıkları arasında; devlet teşvikleri, marka ve patent tescili, yurt dışı pazarlarına giriş, yurt dışı şirket kurulumu, dijital pazarlama, ödeme sistemleri, pazaryerlerinde satış, lojistik ve gümrük süreçleri, sosyal medya reklam yönetimi, SEO yönetimi, e-ihracat mentörlüğü, e-ticaret ve e-ihracat başarı hikayeleri, Amazon ve Etsy eğitimleri gibi eğitim başlıkları bulunuyor. Eğitimler online ya da hibrit modelle veriliyor.

Ayrıcalıklı e-ticaret eğitimleri: WORLDEF Prime

WORLDEF Prime; alanında uzman onlarca eğitmenin katkısıyla oluşturulan e-ticaret ve e-ihracat eğitim ve network platformu olarak kurgulandı. Platformda; e-ticaret ve e-İhracat online eğitimlerden A’dan Z’ye E-İhracat Kitabı’na; web seminerlerden e-ihracat yazılım çözümlerine kadar birçok konuda ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. WORLDEF Prime mezunları, e-ticaret ya da e-ihracata başlarken ihtiyaç duydukları tüm bağlantılar WBS tarafından sağlanıyor. WORLDEF ekosistemindeki başarılı isimlerin tecrübelerini aktardıkları Deneyim Paylaşım Toplantıları sayesinde Prime mezunları hızlı bir şekilde e-ticarete ve e-ihracata adapte olabiliyor. WORLDEF Prime üyelerine özel gerçekleştirilen etkinlikler ve seminerler kapsamında WORLDEF BUSINESS SCHOOL, kullanıcılara eşleştirme modeli sunarak, e-ticaret ve e-ihracat yapmak isteyen tedarikçiler ile girişimcileri bir araya getiriyor.

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Amazon
Markalar

Amazon, 250 bin kişiyi işe almayı planlıyor

Amazon, yaklaşan tatil alışveriş sezonunda ABD’de 250 bin ulaşım ve depo çalışanı almayı planlıyor. E-ticaret harcamalarının 2024’ün son çeyreğinde genel tatil satışlarını geride bırakması bekleniyor.

Kırgızistan e-ticaret
E-Ticaret

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kuracak

Kırgızistan E-Ticaret Parkı kurmayı planlıyor. Kırgızistan Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ilgili yasa tasarısını kamuoyunun tartışmasına sundu.

Days
Hours
Minutes
Seconds