Ara
Close this search box.

ShipEntegra e-ihracat lojistiğinde yeni bir adım attı: ShipEntegra Freight

ShipEntegra, e-ihracat lojistiğinde tüm nakliye seçeneklerini tek çatı altında toplayan "ShipEntegra Freight" hizmetini duyurdu. ShipEntegra Kurucu ve CEO'su Ali Ceylan, “Yeni hizmetimizle e-ihracat sektörüne getirdiğimiz inovatif soluğu, deniz ve kara lojistiğine de taşıyoruz.” dedi.

ShipEntegra Freight

Uluslararası lojistik ve entegre yazılım çözümleriyle e-ihracatı kolaylaştıran ShipEntegra, havayolu taşımacılığındaki tecrübesini tüm taşıma modellerine aktararak “ShipEntegra Freight” hizmetini hayata geçirdi. Bu yeni hizmet ile hava, kara ve deniz taşımacılığı alanındaki geniş ağını iş ortaklarına sunan şirket, küçük paketlerden büyük hacimli ürünlere kadar her türlü yükü taşımada destek sağlıyor.

Şirket, denizyolu taşımacılığında, ihracatçılara özel çözümler sunarak, global pazarda rekabetçi avantajlar yaratmalarına yardımcı oluyor. Karayolu lojistiğinde ise özellikle Avrupa’ya yapılan mikro ihracat gönderileri kapsamında yenilikçi çözümler geliştirerek, şirketlerin global çapta büyümelerine rehberlik ediyor.

ShipEntegra Denizyolu ile teslimat garantili Amazon FBA

2019’dan beri Amazon depolarına en çok gönderim yapan şirket olan ShipEntegra’nın e-ihracat sektöründeki başarılarının ardında sunduğu Amazon FBA hizmeti de bulunuyor. “Daha hızlı, daha kolay ve daha ucuz gönderim” ilkesiyle hareket eden ShipEntegra, Amazon FBA hazırlığında ürün paketlemesinden lojistiğine kadar tüm zorlu süreçleri satıcılar adına sorunsuz bir şekilde yönetiyor. Önceleri yalnızca havayolu ekspres hizmeti sunan şirket, artık denizyolu lojistiğinde de hizmet vererek Amazon FBA sürecinde pratik çözümler sunuyor. Teslimat garantilisi ve rekabetçi fiyatlarıyla ShipEntegra, sektörde dikkat çekiyor.

Ali Ceylan: E-ihracat lojistiğinde ilk akla gelen isim haline geldik

ShipEntegra Kurucu ve CEO’su Ali Ceylan, ShipEntegra Freight hizmeti hakkında değerlendirmelerde bulundu. “2019’da başladığımız yolculukta e-ihracatçılara sunduğumuz güvenilir e-ihracat yazılım ve lojistik çözümlerimizle sektörde sağlam bir yer edindik.” diyen Ceylan, “İlk olarak Etsy’de sağladığımız büyük başarılarla ülkemizdeki e-ihracat payını artırdık. Ardından Amazon, eBay, Walmart, AliExpress ve Shopify gibi platformlarda müşterilerimizin büyümesine katkıda bulunduk. Hizmetlerimizle Türkiye’de e-ihracat lojistiğinde ilk akla gelen isim haline geldik.” ifadelerini kullandı.

ShipEntegra Freight
ShipEntegra Kurucu ve CEO’su Ali Ceylan

“ShipEntegra Freight ile e-ihracat sektörüne getirdiğimiz yenilikçi soluğu deniz ve kara lojistiğine de taşıyoruz”

ShipEntegra olarak yeni bir adım attıklarını belirten Ceylan, “ShipEntegra Freight ile artık kara, hava ve deniz taşımacılığında da hizmet veriyoruz! Yeni hizmetimizle hem e-ihracat payınızı artırmayı hem de globalde güven tazeleyerek yeni başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Bu hizmetimizle e-ihracat sektörüne getirdiğimiz yenilikçi soluğu, deniz ve kara lojistiğine de taşıyoruz. Çok yakında iddialı yeni çözümlerimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz. ShipEntegra olarak, başarıya giden yolda en güvenilir ortağınız olmaktan gurur duyuyoruz. Bizimle kalın; çünkü asıl büyük başarılar şimdi başlıyor.”

ShipEntegra’ya “yurt dışı lojistik entegrasyon” ödülü

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds