Ara
Close this search box.

BAE Dış Ticaret Bakanı Dr. Thani Al Zeyoudi, WORLDEF DUBAI’de konuşma yapacak

BAE Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Thani Al Zeyoudi, WORLDEF DUBAI 2024'te açılış konuşması yapacak. “Bölgenin en büyük e-ticaret etkinliği” olarak konumlanan WORLDEF DUBAI, Körfez bölgesinin ilk ve tek e-ticaret serbest bölgesi Dubai CommerCity’nin stratejik ortaklığı ile düzenleniyor.

Thani Al Zeyoudi

Uluslararası e-ticaret platformu WORLDEF, Türk e-ticaret markalarını Körfez bölgesindeki paydaşlarıyla buluşturuyor. WORLDEF DUBAI; e-ticaret ile yolu kesişen markalara ve girişimcilere Dubai’de e-ticaret şirketleri ve pazaryerleri ile B2B iş birliği imkanı sağlıyor. Önemli isimleri ağırlayacak olan etkinlikte Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Dr. Thani Al Zeyoudi de açılış konuşması yapacak.

Ömer Nart: Dr. Al Zeyoudi’nin katılımı bölgedeki e-ticaretin önemini vurguluyor

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, “BAE Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Dr. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi’nin WORLDEF DUBAI 2024’e seçkin konuşmacılarımızdan biri olarak katılacağını ve etkinliğin açılış konuşmasını yapacağını duyurmaktan büyük onur duyuyoruz. Dr. Al Zeyoudi’nin katılımı etkinliğimize önemli bir katkı sağlamanın yanı sıra, sınır ötesi e-ticaretin ve bölgedeki küresel e-ticaretin geleceğinin giderek artan önemini de vurguluyor.” dedi.

Bölgenin en büyük e-ticaret şovu

“Bölgenin en büyük e-ticaret şovu” olarak konumlanan e-ticaret fuarı, e-ticaret yatırımcılarından satıcılara kadar Dubai ve Körfez e-ticaret ekosistemi ile teması olan paydaşlarla networking ve pazarda büyüme fırsatları sunuyor. 4-5 Aralık 2024 tarihleri arasında bölgenin ilk ve tek e-ticaret serbest bölgesi Dubai CommerCity’de düzenlenecek WORLDEF DUBAI, yeni yüzyılda e-ticaretin geleceği şekillenirken, Körfez bölgesindeki e-ticaret dönüşümünün bir parçası olmak isteyen markaları bir araya getirecek!

Körfez e-ticaret pazarı global markaların odağında

E-ticaret, geleneksel ticaretteki yerini güçlendirirken, bazı pazarlar e-ticaret için iştah kabartıyor! Global vizyonu olan markalar, özellikle Körfez ve MENA bölgesine odaklanıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) emirlikler arasında en kalabalık başkent olan Dubai Emirliği, bu pazarda başı çekiyor. Son yıllarda bölgenin en hızlı büyüyen dijital ekonomisi olan Dubai; teknolojiye ve online alışverişe yatkın genç müşteri kitlesi, bürokratik kolaylıklar ve ülkeler arası ekonomik ve politik iş birlikler sayesinde birçok avantaj sunuyor.

WORLDEF, Dubai CommerCity ile stratejik ortaklık kurdu

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds