Ara
Close this search box.

nolsa.com “her şeyin olduğu pazar yeri” mottosuyla büyüyor

Elektrik ve elektronik kategorisi başta olmak üzere ev ürünlerinden kozmetiğe kadar birçok kategoride ürün listeleyen Türkiye’nin en yeni ve dinamik pazaryeri nolsa.com, “Her şeyin olduğu e-ticaret pazar yeri” mottosu büyümeye devam ediyor. Aralık 2023 tarihinde Elmak Ticaret’in iştiraki olarak kurulan nolsa, geniş bir hedef kitleye hitap ediyor. nolsa.com Genel Müdürü Sevda Akçaoğlu, nolsa.com’u WORLDEF E-TİCARET dergisine anlattı.

nolsa

nolsa.com Genel Müdürü Sevda Akçaoğlu, günümüzde teknolojinin getirdiği yenilikler hızla artarken, teknolojik ürünlerin satışının online platformlara yöneldiğine dikkat çekerek, “Dolayısıyla elektrik ve elektronik ürünler satan satıcılar için pazar rekabet oranı oldukça arttı. Bu rekabet piyasasında satıcıların rekabet edebilmesi için pazarlama ve reklam bütçeleri de artıyor. Bu noktada tüketiciler için teknolojik yenilikleri takip edebilecekleri platformların önemi ortaya çıkıyor. nolsa.com olarak yüksek reklam bütçeleri ayırmalarına gerek kalmadan satıcıların ürünlerini tüketicilerle buluşturmalarını sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Elektrik ve elektronik sektöründe öncü olma vizyonu taşıyoruz”

nolsa.com Sevda Akçaoğlu
nolsa.com Genel Müdürü Sevda Akçaoğlu

nolsa.com’un Türkiye’de elektrik ve elektronik sektöründe öncü bir platform olma vizyonu taşıdığına işaret eden Akçaoğlu, “Misyonumuz; üretici ve toptancı firmalarının en yeni teknoloji ürünlerini uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturmaktır. Bu sayede, tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunarken, satıcıların da reklam bütçeleri konusunda endişe etmeden müşterilerine ulaşmalarını sağlıyoruz.” sözlerini kaydetti.

“Satıcıların rekabetçi ortamda işlerini büyütmelerine yardımcı oluyoruz”

“nolsa’nın amacı, tüketicilere güvenilir bir alışveriş deneyimi sunarken, satıcıların da rekabetçi bir ortamda işlerini büyütmelerine yardımcı olmaktır.” diyen nolsa Genel Müdürü, “Bu sayede elektrik ve elektronik sektöründe hem tüketicilerin hem de satıcıların memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz. Elektrik ve elektronik ürünlerin hızla değişen dünyasında sektördeki yeniliklere öncülük ederek, tüketicilerin ve satıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

nolsa’nın hedef kitlesi

nolsa.com, çok geniş bir yelpazede özellikle teknoloji tutkunu hedef kitleye hitap ediyor:

  • Teknoloji tutkunları: Yeni teknolojik ürünlere ilgi duyan ve en son elektronik trendleri takip eden bireylerin yer aldığı grup; akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, giyilebilir teknolojiler gibi yüksek teknoloji ürünlerine odaklanıyor.
  • Ev ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapanlar: Evlerinde kullanacakları büyük ve küçük elektrikli ev aletlerine, mutfak gereçlerine ve diğer ev eşyalarına ihtiyaç duyan tüketiciler ise; buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge gibi günlük yaşamı kolaylaştıracak ürünlere odaklanıyor.
  • Oyun ve eğlence severler: Oyun konsolları, bilgisayar oyunları, oyuncu ekipmanları gibi eğlence odaklı elektronik ürünlere ilgi duyan gençler ve yetişkinler; en yeni oyunları oynamak için gerekli olan donanım ve yazılımları arıyor.
  • Hobi ve eğitim amaçlı ürün kullanıcıları: Fotoğraf makineleri, video kameraları, çizim tabletleri gibi hobi veya eğitim amaçlı elektronik ürünlere ilgi duyanlar; kendilerini geliştirmek veya yeni bir hobi edinmek için teknolojik araçlar arıyor.
  • Fiyat farkındalığına sahip alışverişçiler: Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isteyen fiyat bilincine sahip tüketiciler; indirimler, kampanyalar ve uygun fiyatlı ürünler aracılığıyla bütçelerini korurken, ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

“Büyümeye ve genişlemeye devam ediyoruz”

nolsa.com Genel Müdürü Sevda Akçaoğlu, şunları ifade etti: “nolsa.com olarak 2023 Aralık ayında çıktığımız bu yolda büyümeye ve genişlemeye hızla devam ediyoruz. Her geçen gün yeni mağazalar açarak, müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve bu ürünlere en uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlıyoruz. Mağazalarımızın müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunabilmeleri için gerekli desteği sağlıyor, kaliteli hizmet ve ürünlerle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz.”

“Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre yeni stratejiler geliştiriyoruz”

Sevda Akçaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı; “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve onların beklentilerini aşmak için sürekli olarak yeni stratejiler geliştiriyoruz. Teknolojinin sunduğu imkanları en verimli şekilde kullanarak, online platformumuzu ve fiziksel mağazalarımızı bir arada kullanarak müşterilerimize kusursuz bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. Müşterilerimizin güvenini kazanmak adına sürekli olarak ürün kalitesini artırıyoruz ve güvenilir tedarikçilerle iş birliklerimizi güçlendiriyoruz. nolsa.com olarak, müşterilerimizin her zaman yanında olmayı ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

Her şeyin olduğu e-ticaret pazar yeri

nolsa.com, “Her şeyin olduğu e-ticaret pazar yeri” mottosu ile Aralık 2023 tarihinde Elmak Ticaret’in iştiraki olarak kuruldu. Kendini “Türkiye’nin en yeni en genç en dinamik e-ticaret pazaryeri” olarak konumlandıran nolsa, kısa süre içinde geniş bir ürün yelpazesi ile geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyor. İnsanı koruyan, hayatı kolaylaştıran, sürekli gelişimi hedefleyen; bilgi, insan ve finans kaynaklarını en verimli şekilde katma değere dönüştüren bir marka olarak, müşteri ve satıcı memnuniyetini sürekli geliştirmeyi amaçlıyor. nolsa’da elektronikten giyime, ev ürünlerinden kozmetiğe kadar her türlü ürün bulunuyor.

Nolsa, küçük esnafın rekabet gücünü artırmayı hedefliyor

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds