Ara
Close this search box.

Ozon Global’den “COM.E ON FORUM” etkinliği; Rusya’da e-ticaret fırsatları ele alınacak

Ozon Global, “COM.E ON FORUM” etkinliği düzenliyor. Etkinlik, Rus e-ticaret pazarındaki fırsatlara odaklanıyor. “Birlikte Büyüyelim” sloganı ile düzenlenen etkinlikte Ozon uzmanları, Rusya’da e-ticaret pazarına ilişkin stratejik bilgiler paylaşacak. Etkinliğe online ya da fiziksel olarak katılmak mümkün.

Ozon Global

Rusya’da 51 milyondan fazla aktif alıcısıyla önde gelen bir pazar yeri olan Ozon, Türkiye’deki operasyonel gücünü ve satıcı sayısını her geçen gün artırıyor. Rusya’da sınır ötesi e-ticarette önemli bir konumda bulunan Ozon Global, Türk girişimciler ve e-ticaret satıcıları için “ISTANBUL COM.E ON FORUM” etkinliği düzenliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlik, 25 Eylül 2024 tarihinde 10:00-16:00 saatleri arasında Şişli’deki Marriott Hotel’de gerçekleştirilecek. Etkinliğe online veya fiziksel olarak katılma imkanı sunulacak.

Ozon Global uzmanları Rusya’da e-ticaret pazarını anlatacak

Forum, Türkiye ile Rusya arasındaki sınır ötesi e-ticaretin gelişmesine odaklanıyor. Etkinlikte ele alınacak konu başlıklarından öne çıkanlar şunlar; Rusya’da e-ticaret fırsatları, Rusya e-ticaret pazarında satış için bilinmesi gerekenler, Ozon Global Türkiye’nin sunduğu yenilikler, Ozon’da etkili satış için püf noktaları, Türkiye için Rusya pazarı, Rusya pazarının ölçütleri, Ozon mağazasını geliştirecek araçlar, listelenen ürünler için reklam çözümleri, siparişlere özel yeni teslimat tarifeleri, ürünlerin ve Rusya’daki alıcıların analizleri…

COM.E ON FORUM etkinliğine kimler katılıyor?

Ozon Global Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek forumda; Ozon uzmanları, e-ticaret profesyoneller, Ozon partnerleri, e-ticaret satıcıları ve girişimciler yer alacak. ASE-Unitrade, GBS-PTS, Navlungo ve TTEconomi’nin partnerliği ile düzenlenen etkinlikte yer alacak bazı isimler şunlar;

  • Ozon Global Türkiye Direktörü Hazal Maraş
  • Ozon Global Türkiye Veri Stratejisi ve Yönetimi Direktörü Melis Yüksel
  • Ozon Global Türkiye Elektronik Kategori Direktörü Yiğit Yavuz
  • ShopiVerse CEO’su ve WORLDEF Yönetim Kurulu Üyesi Orxan Isayev
  • GBS Satış Direktörü Maria Tretyakova
  • PTS Satış ve Müşteri Hizmetleri Direktörü Çetin Tahir İzancı

Türk satıcıların cirosu 2 kat arttı

Ozon, 72 milyon potansiyel müşterinin bulunduğu hedef kitlesi ve 51 milyondan fazla aktif alıcısı ile birlikte, Rusya’daki 1 numaralı çok kategorili pazar yeridir. Ozon Global, Ağustos 2022’de İstanbul ofisini açtı. İki yıldır Türk girişimcilerle iş birliğini aktif bir şekilde geliştiriyor. 2024’ün 2. çeyreği itibarıyla platformdaki Türk satıcıların cirosu bir önceki yıla göre 2 kat arttı. Ozon  alıcıları, geçen yılın aynı dönemine kıyasla Türkiye’den 2,2 kat daha fazla sipariş verdi. Günlük 3,6 milyon sipariş alan Ozon’da müşteri başına düşen yıllık sipariş adedi 24 olarak kaydedildi.

COM.E ON FORUM, 2023 yılındaki ilk etkinliğinde Türkiye genelinden 500’den fazla girişimciyi ağırladı. Birçok satıcının Rusya pazarına adım atmasını sağlayan etkinliğin ikincisinde daha fazla katılım bekleniyor.

DETAYLI BİLGİ VE KAYIT İÇİN TIKLAYIN!

Ozon Global’den COM.E ON FORUM

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds