Ara
Close this search box.

Temu, dünyada en çok ziyaret edilen 2. e-ticaret sitesi oldu

Çinli ucuz e-ticaret platformu Temu, eBay’ın yerini alarak dünya genelinde Amazon’dan sonra en çok ziyaret edilen pazar yerleri arasında ikinci sıraya yerleşti.

Temu

Temu, dünya genelinde popülerleşmeye devam ederken, platformu popülaritesi istatistiklere de yansıyor. SimilarWeb’den alınan verilere göre, Temu, ilk lansmanından sadece iki yıl sonra eBay’i geçerek dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci e-ticaret sitesi oldu.

Temu, Amazon’un peşinde!

Bütçe odaklı online perakendeci, 70’ten fazla ülkede hızlı bir genişleme yoluyla ciddi bir büyüme kaydetti. SimilarWeb Ağustos 2024 rakamlarına göre, Temu, web sitesi portalı üzerinden ayda yaklaşık 700 milyon ziyaret alıyor. Bu ziyaretlerin dörtte biri Amerika Birleşik Devletleri’nden geliyor. Bu sebeple Temu, neredeyse tamamı ABD’li kullanıcılardan gelen 2,7 milyar aylık ziyarete sahip en üst sıradaki Amazon’un hemen arkasına koyuyor.

SimilarWeb’in ziyaret tabanlı listesindeki ilk 20 arasında Temu, yükselen tek e-ticaret şirketi oldu. Çin bağlantılı perakendecinin bu yıl için 60 milyar dolarlık bir satış hedefi belirlediği bildiriliyor.

Temu
Kaynak: SimilarWeb

Temu Nedir? Temu Türkiye’de Kullanılıyor mu? Temu Güvenli mi?

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds