Ara
Close this search box.

“Lojistik, Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırıyor”

Horoz Lojistik İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Gürbüz, Türkiye’nin kalkınma hedeflerine ulaşması ve ihracat potansiyelini maksimize etmesi için lojistiğin stratejik bir role sahip olduğunu belirterek, ülkedeki lojistik sektörünün önemine dikkat çekti. Gürbüz, “Lojistik, Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırıyor.” dedi.

lojistik

Horoz Lojistik İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Gürbüz, WORLDEF E-TİCARET dergisine yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin ekonomik büyüme hedeflerini gerçekleştirmesi ve dünya ticaretinde daha etkin bir konuma gelmesi için lojistik sektörünün stratejik bir öneme sahip olduğunu açıkça görmekteyiz. Özellikle son yıllarda küresel ekonomide yaşanan değişimlere rağmen, Türk üreticilerinin rekabet avantajı, kaliteli ürünleri ve devlet teşvikleri sayesinde ihracat potansiyelimiz oldukça yüksek.” dedi.

“Türkiye lojistik altyapısını etkin şekilde kullanılmalı”

Gürbüz, Türkiye’nin büyük pazarlara yönelik ihracatını artırmak için lojistik altyapısının etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Türk üreticilerinin kaliteli ürünleri ve rekabet avantajı, dünya pazarlarında etkin bir şekilde var olma şansını artırıyor. Horoz Lojistik olarak, yurt dışında kurduğumuz depo ve dağıtım ağları sayesinde müşterilerimize hızlı ve maliyet etkin bir şekilde hizmet sunuyoruz. Özellikle e-ticaret alanında sağladığımız çözümlerle, Türk üreticilerini global pazarlarda daha rekabetçi hale getirmek için çalışıyoruz.”

“Türkiye’nin ihracat potansiyelini artırma vizyonunu destekliyoruz”

Gürbüz, lojistik sektörünün Türkiye’nin küresel gücünü artırdığına dikkat çekerek, yüzde 100 yerli sermaye olan Horoz Lojistik’in Türkiye’nin lojistik altyapısını güçlendirmek ve ihracatı desteklemek için kararlı bir şekilde çalıştığını belirtti. Gürbüz, “Ülkemizi global ticarette daha etkin bir oyuncu yapmak için lojistik sektöründeki yatırımlarımızı sürdürmeye kararlıyız. Türkiye’nin ihracat potansiyelini artırmak, iş dünyası ve devletin iş birliğiyle mümkündür. Horoz Lojistik olarak bu vizyonu desteklemeye hazırız.” sözlerini kaydetti.

Küresel pazarlara açılan kapı: Horoz Lojistik

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds