Ara
Close this search box.

E-ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek platformdan erişim imkanı verildi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, e-ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkanı sağladıklarını açıkladı. Buna göre, e-ticaret yapan kadın kooperatiflerinin web sayfalarına https://kadingirisimci.gov.tr/ben-de-varim/ adresinden ulaşılabilecek.

e-ticaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu yıl “Kooperatifler Herkes İçin Daha İyi Bir Gelecek İnşa Eder” temasıyla kutlanan Uluslararası Kooperatifler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada, kadın kooperatiflerinin sürdürülebilir kalkınma ve istihdamı artırmada önemli bir rol oynadığını söyledi.

Bakan Göktaş, bu alanda birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini ve yeni kadın kooperatiflerinin kurulmasına destek verdiklerini ifade etti. Göktaş, bakanlık olarak verdikleri danışmanlık hizmetiyle kadın kooperatiflerinin ürünlerinin bu topraklara has olduğunu gösteren “coğrafi işaret” almalarına kolaylık sağladıklarını kaydetti.

“Kooperatifler e-ticaret ile daha güçlü”

“Kooperatifler e-ticaret ile daha güçlü” temasıyla e-ticaret yapan kadın kooperatiflerinin görünürlüklerini artırmalarına ve ekonomik yönden güçlenmelerine destek olduklarını belirten Göktaş, şunları ifade etti;

“Bu doğrultuda https://kadingirisimci.gov.tr/ web sitemizde bugün itibarıyla ‘Ben de varım’ uygulamasını kullanıma açıyoruz. Attığımız bu adım ile e-ticaret yapan kadın kooperatiflerinin web sayfalarına ‘https://kadingirisimci.gov.tr/’ adresinden ulaşılabilecek. Böylece e- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkanı getiriyoruz.” bilgisini verdi.

Platforma erişmek için tıklayın!

Üç ildeki 7 kadın kooperatifi ortak e-ticaret platformu kurdu: Gucumemegim.com

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds