Selected by WORLDEF Webinarları-12

Elektronik Mesaj Onayı

WORLDEF E-Ticaret Vakfı, sizleri sektörün önde gelen isimleriyle bir araya getirecek “SELECTED BY WORLDEF WEBİNARLARI” serisinin yeni bölümüne davet ediyor. Bu etkinlikte, Amazon PPC optimizasyonunu derinlemesine inceleyeceğiz.

Mentor Consultancy’nin Kurucusu Emre Koca konuşmacı olarak yer alacak ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri Sedat Ateş moderatörlüğünde “Amazon’un Perde Arkası: PPC Optimizasyonu” konusu üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleşecek. Bu değerli oturumda, Amazon PPC kampanyalarının nasıl optimize edilebileceğini ve bu yaklaşımların işinize nasıl katkıda bulunabileceğini keşfetme fırsatı bulacaksınız.

Etkinlik Detayları:

• Konu: Amazon’un Perde Arkası: PPC Optimizasyonu
  • Moderatör: Sedat Ateş | WORLDEF E-Ticaret Vakfı Genel Sekreteri
  • Konuşmacı: Emre Koca | Mentor Consultancy Kurucusu
  • Tarih ve Saat: 3 Temmuz Çarşamba, Saat 21.00

Bu webinar, Amazon PPC kampanyalarınızı güncel trendlere göre şekillendirmek, PPC optimizasyon stratejilerini etkili bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek ve bu alanda kullanılan en etkili metodolojiler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Katılımınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!