Ara
Close this search box.

WORLDEF ISTANBUL, global e-ticaret ekosistemini buluşturdu!

Uluslararası e-ticaret platformu WORLDEF tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen yılın en büyük e-ticaret fuar WORLDEF ISTANBUL, kapılarını açtı! Global e-ticaret ekosistemini bir araya getiren fuara, 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, “WORLDEF, global e-ticaret pazarını temsil eden referans noktası olma vizyonu ile yoluna devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda bu kürsülerde çok farklı bir WORLDEF konuşuyor olacağız.” dedi.

worldef istanbul

WORLDEF ISTANBUL, 6-7-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenleniyor. Küresel e-ticaret markalarını bir araya getiren fuar, “bölgenin en büyük e-ticaret fuarı” olarak konumlanıyor. Katılımcı markalara e-ticaret alanında büyüme ve iş birliği fırsatları sunan etkinlikte paneller, sunumlar ve atölye çalışmaları gibi e-ticaret odaklı birçok program yer alıyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen WORLDEF ISTANBUL’un açılış töreni, Yenikapı Etkinlik Alanındaki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. WORLDEF Başkanı Ömer Nart’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış programına Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar da katıldı. Gazeteci ve sunucu Hakan Çelik’in sunumu ile gerçekleştirilen programın başında aralık ayında Dubai’de düzenlenecek WORLDEF DUBAI ile WORLDEF ISTANBUL 2025 etkinlikleri hakkında video izletildi.

Ömer Nart: WORLDEF, global e-ticaret ekosistemindeki konumunu her geçen gün güçlendiriyor

worldef istanbul
WORLDEF Başkanı Ömer Nart

Programın açılışında konuşan WORLDEF Başkanı Ömer Nart, etkinliğe dünyanın dört bir yanından katılım olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “WORLDEF’in global vizyonunun bir parçası olan bu etkinliğin global e-ticaret sistemine önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. E-ticaret ile yolu kesişen tüm paydaşların bir arada olduğu WORLDEF ISTANBUL’da işinde, evinde, günlük hayatında bir şekilde e-ticaret ile uğraşan binlerce insanı görebilirsiniz. Almanya’dan bir e-ticaret deposu ile iş birliği yapabilir; Amerika’da şirket kurulumu için randevu alabilirsiniz.

Rusya’daki online tüketicilerin ilgi duyacağı ürününüzü o bölgenin en büyük pazar yerlerinde listelemek için görüşmeler yapabilirsiniz. Dubai’de e-ticaret fırsatlarını keşfedebilir; Avrupa’ya sınır ötesi e-ticaret için anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yani WORLDEF ISTANBUL, e-ticaret ile bağlantılı her sektör ve her iş kolundan paydaşları bir araya getiriyor. Bu sebeple global e-ticaret ekosistemindeki konumunu her geçen gün güçlendiriyor.”

“Dünyanın sayılı e-ticaret etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek operasyonel güce ulaştık”

WORLDEF’iN tamamen küresel bir vizyonla organize edildiğine işaret eden Ömer Nart, şöyle devam etti; “Bugün dünyanın sayılı e-ticaret etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek operasyonel güce ulaştık. WORLDEF ISTANBUL 2024 etkinliğinin ardından aralık ayında WORLDEF DUBAI etkinliğini düzenliyoruz. Körfez bölgesinde e-ticaret fırsatlarına odaklanan çok büyük bir etkinliğe imza atıyoruz. Bu vesile ile Dubai’deki ana stratejik ortağımız Dubai CommerCity’e katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. MENA bölgesine sınır ötesi e-ticaret ile açılmak isteyen markaların bu etkinlik için yerini şimdiden ayırmasını tavsiye ediyoruz.

Bununla birlikte WORLDEF FRANKFURT için de görüşmelerimiz devam ediyor. Avrupa’nın en büyük e-ticaret pazarları arasında yer alan Almanya’daki bu etkinlik, Avrupa’ya açılmak isteyen markalar için milat olacaktır. Öte yandan, önümüzdeki yıl mayıs ayında WORLDEF ISTANBUL 2025 hazırlıklarına bugünden başlattık. 2025 yılında da yine Yenikapı’da global e-ticaret ekosistemini buluşturacağız.”

“WORLDEF, global e-ticaret pazarını temsil eden referans noktası olma vizyonu ile yoluna devam ediyor”

WORLDEF Başkanı Nart, “Küresel anlamda startup ve tüketici elektroniği gibi ekosistemleri temsil eden çok sayıda etkinlik var. Ancak 8 trilyon dolarlık hacme ulaşan global e-ticaret ekosistemini temsil eden büyük bir etkinlik yok. WORLDEF, global e-ticaret pazarını temsil eden referans noktası olma vizyonu ile yoluna devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda bu kürsülerde çok farklı bir WORLDEF konuşuyor olacağız.” sözlerini vurguladı.

WORLDEF ISTANBUL’a 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçi bekleniyor

worldef istanbul

WORLDEF ISTANBUL, 40 ülkeden 20 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayacak. Eşzamanlı üç sahnede 200’den fazla konuşmacı tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca, etkinlik alanında kurulacak stantlarda 450’den fazla perakende markası, üreticileri, tedarikçiler e-ticaret odaklı ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacak. Global pazaryerlerinde satış yapan bin 500’den fazla satıcının da katılacağı fuarda servis sağlayıcılar, e-ticaret yatırımcıları ve girişimciler de yer alacak.

E-ticaretin önemli markaları katılıyor

E-ticaret ekosisteminden önemli markaları, liderleri, yöneticileri ve profesyonelleri buluşturan etkinlikte yer alan markalar ve kurumlardan bazıları şunlar; Ticaret Bakanlığı, Sürat Kargo, ikas, Aras Kargo, Dubai CommerceCity, Amazon Türkiye, Alibaba, Trendyol, Hepsiburada, Neil Patel Digital, Amazon Ads, Google Cloud, Ozon Global, Meta, TikTok Türkiye, Sefamerve, Biggbrands, Webtures, T-Soft, MNG Kargo, idefix, Widect, Armine, Horoz Lojistik, Shopiverse, Oplog, KoçZer, eMAG.

WORLDEF ISTANBUL’un açılış resepsiyonu Çırağan Sarayı’nda yapıldı!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds