Ara
Close this search box.

Bugatti, yeni bir e-ticaret portalı başlattı

Bugatti, nadir sanat eserlerinden ölçekli model Bugatti'ye kadar Bugatti yaşam tarzı ürünlerinin tüm yelpazesini içeren yeni bir online portal başlattı. Küresel tüketiciler için yenilenen dijital alanda, tüketiciler tüm ürünlere tek bir yerden erişebiliyor. Bugatti’nin yeni online portalı dünyanın her yerine teslimat yapabiliyor.

bugatti

Bugatti, vizyoner ortaklıklar ve özgün iş birlikleri sayesinde lüks yaşam tarzı ürünlerinde yeni bir çağ başlattı. Bugatti’nin marka deneyiminin temelinde üç önemli temel yer alıyor; yenilik, kişiselleştirme ve en son teknoloji. Bu ilkeler, Bugatti’nin “tek” dünya lideri hiper spor otomobil üreticisi olması ile birlikte mükemmelliği otomobilin ötesine taşıyan uluslararası bir lüks markaya dönüşmesini sağladı.

Bugatti’nin yenilikçi ruhu geleneksel sınırların ötesine geçti

Bugatti Brand Lifestyle, geçtiğimiz birkaç yılda iddialı ürünlerle gelişti. Markanın ürün yelpazesi, giyimden aksesuara kadar Bugatti markasının tüm meraklılarına hitap ediyor. Avangart giyim ürünlerinden son teknoloji kulaklıklara kadar her ürün, Bugatti’nin yenilikçiliğe ve farklılığa olan sarsılmaz bağlılığını temsil ediyor.

Bugatti’nin yenilikçi ruhu geleneksel sınırların ötesine geçerek Carbon Champagne, Bugatti e-scooter’lar ve Bugatti Akıllı Saatler gibi devrim niteliğindeki ürünleri kapsıyor. Bu ileri görüşlü kreasyonlar, en son teknolojiyi kusursuz tasarımla kusursuz bir şekilde birleştirerek, lüks ve işlevselliğin kesişimini yeniden tanımlıyor.

“Dünyanın her yerinde Bugatti evrenine daha kolay erişilebiliyor”

Bugatti International Genel Müdürü Wiebke Ståhl, markanın yıllar boyunca düzenli olarak çift haneli yüzdesel büyüme elde ettiğini belirterek, şunları söyledi; “Geniş bir küratörlük yaptık ve otantik Bugatti hissi veren çok çeşitli ürün yelpazesiyle, markamızın ahlakını paylaşıyoruz. Böylece sadece erişimimizi genişletmekle kalmıyoruz, bu erişimi aynı zamanda sahip olduğumuz onlarca yıllık mirasın üzerine inşa ediyoruz. Her ürün, ortaklarımızla iş birliği ile Bugatti için özel olarak tasarlandı. Her birinin Bugatti adını taşıyacak kadar yüksek standartta olmasını sağlıyoruz. Artık Bugatti markasının meraklıları dünyanın her yerinde Bugatti evrenine her zamankinden daha kolay erişilebiliyor; sorunsuz ve gezinmesi kolay bir tasarımla destekleniyor ve özel müşteri hizmetleri alabiliyor.”

Bugatti yeni e-ticaret platformu: http://www.bugatti.store/

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds