Ara
Close this search box.

Konya’da e-ticaret odaklı seminer ve eğitim

Konya’da “E-Ticarete Başlıyorum” adlı eğitim programı ve “E-Ticaret Sohbetleri” semineri düzenleniyor.

e-ticaret

Konya’da düzenlenecek “E-Ticarete Başlıyorum” adlı eğitim programında katılımcılara web sayfası yaptırılacak, en iyi sayfayı yapana e-ticaret altyapısı hediye edilecek. Aynı gün düzenlenecek “E-Ticaret Sohbetleri” seminerinde ise, e-ticaret ve e-ihracat şirketlerinin satışlarını nasıl artırabilecekleri konuşulacak, alanında önemli isimler katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

“E-Ticarete Başlıyorum” eğitimi

ME Consultancy Kurucusu Murat Erdör’ün öncülüğünde Ticimax’ın katkılarıyla Konya Novotel’de düzenlenecek KOBİ’lere ve girişimcilere yönelik olan E-Ticarete Başlıyorum adlı eğitim programı, 21 Mayıs Salı günü 09:00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Uygulamalı eğitim programında e-ticarete başlangıç süreçleri ele alınacak. Ayrıca, katılımcılara bir web sayfası yaptırılacak ve en iyi sayfayı yapan kişiye e-ticaret altyapısı hediye edilecek.

ÜCRETSİZ EĞİTİME KATILMAK İÇİN TIKLAYIN!

“E-Ticaret Sohbetleri” semineri

Konya Novotel’de aynı gün saat 19:00’da “E-Ticaret Sohbetleri” programı düzenlenecek. “E-Ticarette Başarılı Olmanın Yolları” temasıyla gerçekleştirilecek etkinlikte e-ticaret ve e-ihracat sayesinde şirketlerin neler yapabilecekleri, Türkiye’de ve yurt dışında ne pazarlama çalışmaları, yurt dışından ödeme nasıl alma yöntemleri, yeni başlayanların şirket kurma süreçleri ve online satış yaparken dikkat edilmesi gerekenler gibi konular ele alınacak.

Seminere kimler katılıyor?

Etkinlik; e-ticaret girişimcilerini, KOBİ’leri, mevcut girişimini büyütmek isteyenleri, dijital pazarlama profesyonellerini, şirketlerin e-ticaret ve pazarlama yöneticilerini, pazarlama uzmanlarını, danışmanları, sosyal medya uzmanlarını, marka yöneticilerini buluşturuyor. Etkinlikte Ticimax Area Channel Account Manager Kaan Alpay Balcı, Sipay Bölge Satış Yöneticisi Murat Güray Yengi, Trendyol İç Anadolu Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi İlkcan Soluk, İda Dijital Kurucusu Aykut Kaymaz, Defterdar Kurucu Ortağı Doğukan Coşkun ve Medya Pamir Kurucu Ortağı Ahmet Eğilmez katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

ÜCRETSİZ E-TİCARET SEMİNERİ İÇİN TIKLAYIN!

Gün
Saat
Dakika
Saniye

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Editor Seçimleri

İlginizi Çekebilecek Haberler

Days
Hours
Minutes
Seconds